Santa Cruz de La Palma til Las Palmas færge

Santa Cruz de La Palma Las Palmas færgeruten forbinder La Palma med Gran Canaria. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de La Palma Las Palmas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de La Palma - Las Palmas færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 16 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de La Palma Las Palmas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de La Palma Las Palmas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske by Santa Cruz de la Palma er beliggende på østkysten af øen La Palma, en af De Kanariske Øer. Det er øens næststørste by, efter Los Llanos de Aridane, men er øens hovedstad. Byen blev grundlagt i 1493 af Alonso Fernandes de Lugo og blev placeret ved siden af en flod, der var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nu Cueva de Carla) i den nordlige del af byen. Byens oprindelige navn var Villa del Apuron og dens havn forbandt til Amerika, hvorfra varer fra øen blev eksporteret. Byen kan kendes ved sine brostensbelagte gader, altaner og gamle bygninger, og er kun en kort gåtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavn på øen, og betjener færgeservicer til Cadiz i Spanien, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

Las Palmas Guide

Den spanske by Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øen Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger på den nordøstlige del af øen, og blev grundlagt i 1478. Den har en vigtig kulturel og historisk arv, som er centreret i bydelen Vegueta som er den ældste del af byen. Byen er også hjemsted til en af de vigtigste havne, Puerto de la Luz, i Europa. Der er mange ting at se og lave i byen, og en kort afstand fra centrum vil besøgende finde dejlige strande og krystalklart vand.
Der er færgerforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.