Las Palmas til Santa Cruz de La Palma færge

Las Palmas Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder Gran Canaria med La Palma. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 10 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Las Palmas Santa Cruz de La Palma færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Las Palmas - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 10 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Las Palmas Santa Cruz de La Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Las Palmas Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.