Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til La Gomera

La Gomera er den næstmindste af De Kanariske Øer, og ligger ved Afrikas vestkyst i Nordatlanten.

De dramatiske grønne dale, rolige sandstrande og maleriske byer gør La Gomera til en ideel fredfyldt oase.

En af de bedste attraktioner er det store antal af vandrestier op ad kløfterne, med varierende vanskeligheder. Den højste top er Alto de Garajonay, som når 1487 m, og ligger midt i Harajonay National Park, som er et Unesco verdensarv område.

Parkens tætte vegetation består hovedsageligt af Laurisilva, som er en fugtig subtropisk skov. Inden i skoven, kan man støde på nogle indfødte arter såsom Gomeran firben eller skink.

Det bjergrige landskab spiller en vigtig rolle i La Gomeras kultur. De lokale har udviklet en gammel metode af kommunikation, kaldet ’Silbo Gomero’, som indebærer at fløjte på tværs af kløfter. Det kan høres 3 km væk og undervises endda i øens skoler.

Efter en dag med vandreture, kan man gå gennem byen Agulo på nordkysten for at beundre de koloniale bygninger, snoede gader og fantastiske udsigt. Der er også en lille, smuk kirke kaldet ’San Marco’, som har en smuk statue af Kristus.

For et indblik i øens økosystemer, skov- og landbrug, kan man besøge Museo Etnografico i Hermigua. Kirken Santo Domingo er også værd at se, et kapel fra det 16. århundrede med et kompliceret udskåret loft.

Playa de las Vueltas strand har mest læ og er perfekt for familier. Den tilbyder blødt sort sand, roligt vanf og et par afslappende barer.

Det er nemt og hurtigt at komme til La Gomera med færge. Hovedhavnen er San Sebastian på østkysten. Der er et par afgange daglig, som afgår fra Los Cristianos på Tenerife. Der er også daglige afgange fra La Palma, som tager lidt længere tid.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris

La Gomera anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i La Gomera