COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til La Gomera

La Gomera er den næstmindste af De Kanariske Øer, og ligger ved Afrikas vestkyst i Nordatlanten.

De dramatiske grønne dale, rolige sandstrande og maleriske byer gør La Gomera til en ideel fredfyldt oase.

En af de bedste attraktioner er det store antal af vandrestier op ad kløfterne, med varierende vanskeligheder. Den højste top er Alto de Garajonay, som når 1487 m, og ligger midt i Harajonay National Park, som er et Unesco verdensarv område.

Parkens tætte vegetation består hovedsageligt af Laurisilva, som er en fugtig subtropisk skov. Inden i skoven, kan man støde på nogle indfødte arter såsom Gomeran firben eller skink.

Det bjergrige landskab spiller en vigtig rolle i La Gomeras kultur. De lokale har udviklet en gammel metode af kommunikation, kaldet ’Silbo Gomero’, som indebærer at fløjte på tværs af kløfter. Det kan høres 3 km væk og undervises endda i øens skoler.

Efter en dag med vandreture, kan man gå gennem byen Agulo på nordkysten for at beundre de koloniale bygninger, snoede gader og fantastiske udsigt. Der er også en lille, smuk kirke kaldet ’San Marco’, som har en smuk statue af Kristus.

For et indblik i øens økosystemer, skov- og landbrug, kan man besøge Museo Etnografico i Hermigua. Kirken Santo Domingo er også værd at se, et kapel fra det 16. århundrede med et kompliceret udskåret loft.

Playa de las Vueltas strand har mest læ og er perfekt for familier. Den tilbyder blødt sort sand, roligt vanf og et par afslappende barer.

Det er nemt og hurtigt at komme til La Gomera med færge. Hovedhavnen er San Sebastian på østkysten. Der er et par afgange daglig, som afgår fra Los Cristianos på Tenerife. Der er også daglige afgange fra La Palma, som tager lidt længere tid.

Populære Færgeselskaber

  • 3 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

La Gomera anmeldelser

 • "Weekend tur"

  Dette var første gang med Fred Olsen Express, og det var dejligt at blive mødt af smilende ansigter på kontoret. Båden var ren og meget behagelig, selv for en kort tur. Min eneste kritik er, at det skulle bør gøres mere klart, at man også skal have et boarding kort på returen, da der var mindst 16 mennesker, som måtte skynde sig at hente deres boarding kort, efter de prøvede at komme ombord.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Meget behagelig tur. Jeg vil anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fred Olsen færge"

  Overfarten var godt organiseret, personalet var venlige og det var en meget effektiv tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Alt var perfekt.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i La Gomera