COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Ciutadella er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Barcelona til Ciutadella færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Menorca side

Om bord på færgerne

Barcelona - Ciutadella færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 6 hr
  • Get price

Barcelona Ciutadella færge anmeldelser

 • "Hurtig og nem"

  Færge faciliteter er grundlæggende, men tilstrækkelige. Alt gik godt. Færgen afgik tidligt, der var ikke mange om bord. Mest lastbilchauffører, få familier. Kafeteriaet leverede varm mad, da vi afgik kl. 23. Kabinen ved grundlæggende, med bad/toilet, men behagelig og varm.

  'Jaume III' travelled on Jaume III

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur fra Barcelona til Menorca"

  Vi nød virkelig turen begge veje, fra Barcelona til Ciutadella og retur. Personalet var meget opmærksomme og hjælpsomme med min kones behov, meget værdsat. Også meget punktlig.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Ciutadella færge

Barcelona Ciutadella færgeruten forbinder Spanien med Menorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Grandi Navi Veloci servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer.

Der er 13 overfarter Uge på Barcelona Ciutadella ruten mellem Spanien og Menorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestlige ende af den Baleariske ø Menorca og er øens tidligere hovedstad. Byen har en vigtig arkæologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er fuld af middelalderlige gader, som er prydet med paladser, kirker og fæstninger. En af de mest markante bygninger er rådhuset, som blev bygget på stedet af en gammel arabisk citadel. Nutidens rådhys går kun tilbage til det 19. århundrede, men har bevaret nogle rester fra sin primitive konstruktion. På visse tidspunkter af året er det muligt at besøge nogle af rummene på Palace of Salort.

Placeret bag Rådhuset, er et udsigtspunkt, hvorfra der er en smuk udsigt over havnen. En kort afstand fra byen ligger dejlige bugter og strande, og nogle fjerntliggende fiskerbyer.