Barcelona
Ciutadella
Færger til Menorca
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Barcelona til Ciutadella færge

Barcelona Ciutadella færgeruten forbinder Spanien med Menorca og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 15 gange Uge, Grandi Navi Veloci 1 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Barcelona Ciutadella overfarten mellem Spanien og Menorca og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Barcelona til Ciutadella færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Menorca side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Barcelona til Ciutadella?

Færgeoverfarten fra Barcelona til Ciutadella tager ca. 5h 19m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Barcelona og Ciutadella?

Der er 3 populære færgeoperatører for Barcelona til Ciutadella. Disse er
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Barcelona til Ciutadella?

Book færger fra Barcelona til Ciutadella via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Barcelona til Ciutadella?

Afstanden mellem Barcelona og Ciutadella er ca. 129 sømil.

Barcelona Ciutadella færge anmeldelser

 • "Hurtig og nem service"

  Det er værd at køre et par ekstra timer fra Barcelona, denne båd ankommer på 2,5 timer og er en behagelige måde at rejse på, i modsætning til Barcelona - Ibiza ruten.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og nem"

  Færge faciliteter er grundlæggende, men tilstrækkelige. Alt gik godt. Færgen afgik tidligt, der var ikke mange om bord. Mest lastbilchauffører, få familier. Kafeteriaet leverede varm mad, da vi afgik kl. 23. Kabinen ved grundlæggende, med bad/toilet, men behagelig og varm.

  'Jaume III' travelled on Jaume III

  Læs mere Læs mindre
 • "Menorca Færge."

  Vi rejste som en familie på fem med en fire årig og en ældre kvinde med vanskeligheder med at gå. Færgen sejlede til tiden og loading ombord var nem af begge. Da vi skulle af færgen i Alcudia i Mallorca var der meget forvirende skitlning og intet på Engelsk. I Menorca fik vi assistance pga. den ældre dame. I alt en god tur at rejse imellem de Baleric øerne.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre
 • "Ciutadella til Barcelona"

  Færgerejse er aldrig rart med en meget søsyg mand, en meget forskrækket datter og to unge børn. Dog kunne personalet på dette skib ikke have været mere hjælpsomme, beroligende og venlige. De fik os alle sammen til at føle os sikker og gav os gode råd. Tak til personalet – de var skønne – ja, vi gav dem en advarsel om vores overnævnte problemer! Vi kan ikke kommentarer catering, da vi ikke brugte den.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestlige ende af den Baleariske ø Menorca og er øens tidligere hovedstad. Byen har en vigtig arkæologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er fuld af middelalderlige gader, som er prydet med paladser, kirker og fæstninger. En af de mest markante bygninger er rådhuset, som blev bygget på stedet af en gammel arabisk citadel. Nutidens rådhys går kun tilbage til det 19. århundrede, men har bevaret nogle rester fra sin primitive konstruktion. På visse tidspunkter af året er det muligt at besøge nogle af rummene på Palace of Salort.

Placeret bag Rådhuset, er et udsigtspunkt, hvorfra der er en smuk udsigt over havnen. En kort afstand fra byen ligger dejlige bugter og strande, og nogle fjerntliggende fiskerbyer.


Barcelona til Ciutadella Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Balearia 16:30 20:00 3 timer 30 minutter Mon, Tirsdag, Lør
Balearia 21:30 06:30 9 timer Mon, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking