COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Formentera - Ibiza er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Formentera til Ibiza side

Om bord på færgerne

Formentera - Ibiza færgeselskaber

  • 25 Sailings Daily 28 min
  • Get price
  • 22 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 28 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Formentera til Ibiza færge

Formentera Ibiza færgeruten forbinder Formentera med Ibiza og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Balearia sejler op til 25 gange dag, Trasmapi 17 gange dag, Aquabus 28 gange Uge, Mediterranea Pitiusa 12 gange dag & Trasmapi servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 63 overfarter dag på Formentera Ibiza overfarten mellem Formentera og Ibiza og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Formentera Guide

Formentera er den mindste ø i Pityuserne øgruppe, som omfatter Ibiza, der hører til de større Baleariske Øer i Spanien. Øen ligger omkring 6 km til den sydlige del af Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øen har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strande, og for det faktum, at nøgen solbadning er tilladt på de fleste strande.

Selv om øen oprindeligt kun kunne nås med færge fra Ibiza, er turismen steget i de senere år på grund af færger, der nu sejler til øen fra det spanske fastland. Rejsetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.


Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.