Nador til Almeria færge

Nador Almeria færgeruten forbinder Marokko med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t.

Der er 2 overfarter Uge på Nador Almeria ruten mellem Marokko og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Nador - Almeria færgeselskaber

  • Balearia
    • 1 Afgang Ugentlig 6 t
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 7 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Nador Almeria Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nador Almeria ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige del af Rif regionen i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske by Melilla. Byen er blevet styret af en række forskellige civilisationer i løbet af sin historie, og menes at være grundlagt af berbisk civilisation og derefter regeret af fønikerne, romerne og araberne. Byens navn menes at stamme fra ”Har Nador”, som er en lille bydg i nærheden af lagunen. Byen er et populært mødepunkt for udstationerende marokkanere, der kommer til byen for at møde deres pårørende, og er derfor en vigtig indtægtskilde for Nador. Der er ikke mange seværdigheder af interesse, der er ingen nydelige havne eller restauranter ved stranden, men det er en stadig en populær destination for besøgende, der besøger Nador for at opleve den traditionelle Riffian atmosfære.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.