COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nador - Almeria er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Nador til Almeria færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Nador - Almeria færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 7 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 8 hr 15 min
  • Get price

Nador Almeria færge anmeldelser

 • "Nador - Almeria overfart"

  Punktlighed var fantastisk, samt indstigning og udstigning. Min eneste klage er kvaliteten af selve skibet, som er langt værre end den til og fra Melilla.

  'Alcántara Dos' travelled on Alcántara Dos

  Læs mere Læs mindre

Nador til Almeria færge

Nador Almeria færgeruten forbinder Marokko med Spanien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 gange Uge, Naviera Armas 7 gange Uge, Balearia 7 gange Uge & Grandi Navi Veloci servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 20 overfarter Uge på Nador Almeria overfarten mellem Marokko og Spanien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige del af Rif regionen i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske by Melilla. Byen er blevet styret af en række forskellige civilisationer i løbet af sin historie, og menes at være grundlagt af berbisk civilisation og derefter regeret af fønikerne, romerne og araberne. Byens navn menes at stamme fra ”Har Nador”, som er en lille bydg i nærheden af lagunen. Byen er et populært mødepunkt for udstationerende marokkanere, der kommer til byen for at møde deres pårørende, og er derfor en vigtig indtægtskilde for Nador. Der er ikke mange seværdigheder af interesse, der er ingen nydelige havne eller restauranter ved stranden, men det er en stadig en populær destination for besøgende, der besøger Nador for at opleve den traditionelle Riffian atmosfære.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.


Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sydlige del af landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske by er en hoveddestination langs regionens kyster, som er karakteriseret af jomfruelige strande og et semi ørken økosystem inde i landet. Byen plejede at være en af de vigtigste havne i Córdoba-kalifatet og dens smalle gader er fyldt med hvidkalkede bygninger, et citadel og katedral. Udover historie og kultur, byder byen også på strande, bjerge og kystnære naturreservater og en gastronomi, som vil gøre det til et mindeværdigt besøg.

En populær attraktion i byen er dens domkirke, som ligger i hjertet af den gamle by. Katedralen ligner mere en fæstning end et sted af tilbedelse takke være dets tårne og tykke mure.

Havnen i Almeria her en marina med bådpladser til lystbåde og har færgeforbindelser til Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marokko) og Melilla.