Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til Fuerteventura side

Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 11 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 16 hr 30 min
    • Get price

Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario færge

Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario færgeruten forbinder Tenerife med Fuerteventura og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 16 timer 30 minutter.

Der er 29 overfarter Uge på Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario ruten mellem Tenerife og Fuerteventura. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.


Puerto del Rosario Guide

Puerto del Rosario er hovedstaden på den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. Omtrent halvdelen af øens beboere bor i byen, som virkelig begyndte at vokse i i midten af det 19. århundrede, da dens havn var en vigtig faktor i rigdommen, der blev bragt til området. Byen ligger på øens østlige kyst og den centrale del af byen, væk fra fra havnen, er der, hvor man finder mange butikker, cafeer, restauranter, barer og hoteller, hvoraf mange er placeret rundt omkring Calle Leon y Castellio, der fører til havnen, og Avenida Juan de Betancourt. Interessante attraktioner i byen inkluderer Case Museo de Unamuno, som er et populært museum og Casa de la Cultura, som er et kultur center, der er vært for regelmæssige udstillinger.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Las Palma, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.