Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario færge

Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario færgeruten forbinder Tenerife med Fuerteventura. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 3 Afgange Dagligt 11 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario ruten er for en bil og 1 passager.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Puerto del Rosario Guide

Puerto del Rosario er hovedstaden på den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. Omtrent halvdelen af øens beboere bor i byen, som virkelig begyndte at vokse i i midten af det 19. århundrede, da dens havn var en vigtig faktor i rigdommen, der blev bragt til området. Byen ligger på øens østlige kyst og den centrale del af byen, væk fra fra havnen, er der, hvor man finder mange butikker, cafeer, restauranter, barer og hoteller, hvoraf mange er placeret rundt omkring Calle Leon y Castellio, der fører til havnen, og Avenida Juan de Betancourt. Interessante attraktioner i byen inkluderer Case Museo de Unamuno, som er et populært museum og Casa de la Cultura, som er et kultur center, der er vært for regelmæssige udstillinger.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Las Palma, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.