COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Denia - Ibiza er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Denia - Ibiza færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price

Denia Ibiza færge anmeldelser

 • "Denia til Ibiza og retur"

  Til Ibiza: Jeg blev opkrævet €150 ekstra, fordi jeg havde lidt på toppen af bilen. Air conditionen virkede ikke om bord, så det var varmt og ingen luft. Selve turen var god. Til Denia: Færgen var mere end ½ time forsinket.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Denia til Ibiza"

  Vi tog færgen fra Denia til Ibiza. Den afgik og ankom til tiden. Servicen var meget god. Jeg ville ønske at der havde været plads udenfor, men det er min eneste negative kommentar. Vil anbefale.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur til Ibiza"

  Vi bor i Andalusien og besluttede os for at tage en tur til Ibiza, med vores eget køretøj. Hele oplevelsen på færgen var godt forvaltet – fra boarding til servicen i barer og restauranter, til aflæsning. Baren ved poolen om dagen er et fantastisk sted at sidde og læse og nyde en drink og frisk mad. Når man sejler om aften er der masser af steder at sidde med behagelige sæder eller bordene i cafeer og barer.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre
 • "Denia til Ibiza"

  Let at booke, god afgangssalon, til tiden og behagelig. Ville være godt at blive fortalt hvilken havn på Ibiza man sejler til. Jeg tager turen ganske ofte, og synes at det er ret dyrt for gående passagerer.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre

Denia til Ibiza færge

Denia Ibiza færgeruten forbinder Spanien med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Denia Ibiza færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spanien, som ligger på Costa Blanca halvvejs mellem Alicante og Valencia, og tæt på feriebyen Xabia. Byen er overset af et slot fra det 11. og 12. århundrede, hvorfra besøgende har udsigt over hele byen og det omkringliggende område. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden af Middelhavet, overfor Balearerne.

Denias strande er meget brede, og fantastisk for vandsport. Strandene er generelt tildelt det europæiske blå flag for deres vandkvalitet og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrande Les Marines og syd for Denia ligger det klippefyldte område i Les Rotes med sine spektakulære bugter og klare vand.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til De Baleariske Øer.


Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.