COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Formentera er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Ibiza - Formentera færgeselskaber

Ibiza Formentera færge anmeldelser

 • "Fremragende service fra Transmapu"

  Velorganiseret, til tiden, høfligt personale og ren båd.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var ok"

  Færgen var til tiden, personalet var nyttige og venlige. Jeg havde tre tasker og de hjalp mig med at få dem på og af færgen, da de så jeg havde lidt problemer. Det var godt af dem.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Læs mere Læs mindre
 • "Professionelt personale"

  Professionelt og høfligt personale. Rejsen var behagelig.

  'Posidonia' travelled on Posidonia

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Afgange var til tiden, alt gik godt, bortset fra indtjekkningen i Denia. Gud hjælpe dem hvis der var travlt!

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Læs mere Læs mindre

Ibiza til Formentera færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Ibiza til Formentera færger på Ibiza Formentera færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Ibiza til Formentera, og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Det er hurtigt og nemt at få en billetpris! Du skal blot vælge dit afgangspunkt fra Billetsøgning, Ibiza Formentera i rute menuen, antal passagerer og søge.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.


Formentera Guide

Den spanske ø Formentera er en af De Baleariske Øer og ligger omkring 6 km syd fra Ibiza. Øen er det kendt som det sidste Middelhavs paradis, fordi den har kunne leverer en god blanding af miljøbeskyttelse sammen med turisme. Øen er forholdsvis utilgængelig, da den eneste måde at komme hertil er med båd fra Ibiza, så hvis man er efter fred og ro, er øen perfekt. Besøgende kan nyde cykling og svømning fra en af øens strande.
Sejltiden fra Ibiza til Formentera er ca. 30 minutter.