FRS
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

FRS

FRS leverer en hurtig færgeservice i Gibraltarstrædet mellem Spanien og Marokko.

Siden begyndelsen af det nye årtusind, har FRS sejlet året rundt med hurtigfærger mellem Tarifa og Tanger – den korteste forbindelse mellem de to kontinenter på bare 35 minutter. De leverer også færgeservicer til Tanger fra Algeciras og Gibraltar.

Med en moderne flåde af hurtigfærger er FRS blevet det største selskab for passager- og biloverfarter til og fra Tanger, og transporterer mere end 1,5 millioner passagerer årligt mellem Spanien og Marokko.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign FRS sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

FRS routes and ports

FRS kundeanmeldelser

 • "God fra booking til slut"

  Havde en god oplevelse med bookingen, da vi uforvarende bookede datoerne forkert. En e-mail og et meget effektivt svar/handling fra booking kontoret, ordnede det hurtigt. Færgeturen var glat. Vil bestemt anbefale denne færge, som den bedste måde at rejse fra Spanien til Marokko.

  Læs mere Læs mindre
 • "God færge"

  Generelt en rigtig god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tarifa-Tanger"

  En absolut positiv oplevelse, kan kun anbefales!

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking