Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til La Palma

La Palma er blevet erklæret et Unesco biosfærereservat, er uspoleret af masseturisme og betragtes som den smukkeste af De Kanariske Øer.

La Palma er kendt som ’La Isla Bonita’ (den smukke ø), og er den mest nordvestlige af De Kanariske Øer, og har grønne bakker og strukturelle mesterværker.

I hovedstaden, Santa Cruz, står den vidunderlige Santuario de la Virgin de las Nieves, som er en kirke fra det 17. århundrede, som byder på et kompliceret udskåret loft og glinsende lysekroner. Indeni er der en fascinerende skulptur af Jomfru Maria fra det 14. århundrede, den ældste religiøse statue på De Kanariske Øer.

I Santa Cruzs gamle bydel, kan man finde fantastiske paladser fra det 17. århundrede, kapeller, forter og anden sen renæssance arkitektur.

Øen er hjem til det mest forskelligartede planteliv på De Kanariske Øer, og adskillige indfødte dyr, som den vestlige kanariske fuglekonge og La Palma kæmpe firben.

La Palma er kendt for sine fremragende bananer, og der er mange bondegårde på øen, især i dalen af Los Llanos de Aridane. Prøv også andre lokale produkter, som appelsiner, druer og avocado, da de vokser særdeles godt i den vulkanske jord.

Man kan komme til La Palma med færge fra de fleste andre kanariske øer og fra det sydlige Spanien.

Tenerife og La Gomera er de nærmste øer, og der er hurtige overfarter næsten dagligt. Men rejser fra Lanzarote og Gran Canaria tager lidt længere tid og der er et par afgange om ugen.

Overfarter fra det spanske fastland drives af Trasmediterranea.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris

La Palma anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i La Palma