COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til La Palma

La Palma er blevet erklæret et Unesco biosfærereservat, er uspoleret af masseturisme og betragtes som den smukkeste af De Kanariske Øer.

La Palma er kendt som ’La Isla Bonita’ (den smukke ø), og er den mest nordvestlige af De Kanariske Øer, og har grønne bakker og strukturelle mesterværker.

I hovedstaden, Santa Cruz, står den vidunderlige Santuario de la Virgin de las Nieves, som er en kirke fra det 17. århundrede, som byder på et kompliceret udskåret loft og glinsende lysekroner. Indeni er der en fascinerende skulptur af Jomfru Maria fra det 14. århundrede, den ældste religiøse statue på De Kanariske Øer.

I Santa Cruzs gamle bydel, kan man finde fantastiske paladser fra det 17. århundrede, kapeller, forter og anden sen renæssance arkitektur.

Øen er hjem til det mest forskelligartede planteliv på De Kanariske Øer, og adskillige indfødte dyr, som den vestlige kanariske fuglekonge og La Palma kæmpe firben.

La Palma er kendt for sine fremragende bananer, og der er mange bondegårde på øen, især i dalen af Los Llanos de Aridane. Prøv også andre lokale produkter, som appelsiner, druer og avocado, da de vokser særdeles godt i den vulkanske jord.

Man kan komme til La Palma med færge fra de fleste andre kanariske øer og fra det sydlige Spanien.

Tenerife og La Gomera er de nærmste øer, og der er hurtige overfarter næsten dagligt. Men rejser fra Lanzarote og Gran Canaria tager lidt længere tid og der er et par afgange om ugen.

Overfarter fra det spanske fastland drives af Trasmediterranea.

Populære Færgeselskaber

  • 9 Afgange Ugentlig 2 t
  • Få pris
  • 5 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 8 t 1 m
  • Få pris

La Palma anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i La Palma