Formentera til Denia færge

Formentera Denia færgeruten forbinder Formentera med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Formentera Denia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Formentera - Denia færgeselskaber

  • Balearia
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Formentera Denia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Formentera Denia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Formentera Guide

Formentera er den mindste ø i Pityuserne øgruppe, som omfatter Ibiza, der hører til de større Baleariske Øer i Spanien. Øen ligger omkring 6 km til den sydlige del af Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øen har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strande, og for det faktum, at nøgen solbadning er tilladt på de fleste strande.

Selv om øen oprindeligt kun kunne nås med færge fra Ibiza, er turismen steget i de senere år på grund af færger, der nu sejler til øen fra det spanske fastland. Rejsetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.

Denia Guide

Den spanske by Denia ligger i den nordlige udkant af provinsen Alicante på bredden af Middelhavet. Byen ligger overfor Balearerne og har bjergene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blandt turister og har mange ting at se og lave. Et populært sted er slotsruinerne, som bevogter byen og har en dejlig udsigt over byens havn. Der er også Torre del Gerro, som har markeret vandrestier man kan følge og nyde.
Af interesse er også byens marina, som har en hævet promenade, en 20 km lang kystlinje, med nogle dejlige sandstrande, et fiskemarkedet, hovedgaden, den gamle bydel og en række museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundrede, Atarazanas fra det 17. århundrede, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundrede, er også et besøg værd.