COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cadiz - Arrecife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cadiz til Arrecife færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Lanzarote side

Cadiz - Arrecife færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 27 hr
  • Get price

Cadiz Arrecife færge anmeldelser

 • "Færge"

  Rigtig god service, venligt personale, god mad, perfekt akkommodation. Alt til tiden.

  'Albayzin' travelled on Albayzin

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Arrecife"

  God oplevelse.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt det bedste"

  Alt det bedste.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Alt godt

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Cadiz til Arrecife færge

Cadiz Arrecife færgeruten forbinder Spanien med Lanzarote. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 27 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cadiz Arrecife færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz er beliggende i den sydvestlige del af Spanien, er hovedstaden i Cadiz provinsen og har været hjemsted for den spanske flåde siden det 18. århundrede. Der er mange ting for besøgende at se og lave i Cadiz. Et af byens kendetegn er dens domkirke, som ligger på stedet af en ældre katedral, der blev afsluttet i det 3. århundrede, og nedbrændte i 1596. Katedralen blev begyndt i 1776 og tog 116 år at fuldføre. Byen er også kendt dens antikke kvarterer, inklusiv El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har færgeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.


Arrecife Guide

Den spanske by og havn Arrecife ligger på øen Lanzarote, som er en del af De Kanariske Øer. Byen ligger på øens østkyst og fuld af historie og kultur.

Byen kan spores tilbage til det 15. århundrede, hvor den startede som en lille fiskerby. I løbet af de næste 300 år eller deromkring, voksede byen og blev øens hovedstad i 1852. I dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destination for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, der har dejligt gyldent sand og varmt, roligt vand. Der er også en dejlig promenade, som løber fra Playa del Reducto til byens anden strand, Playa del Cable, der ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er der færgeforbindelser til de andre havne i De Kanariske Øer, samt til andre destinationer i Europa og Afrika.