COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Corralejo - Playa Blanca er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Fuerteventura til Lanzarote side

Om bord på færgerne

Corralejo - Playa Blanca færgeselskaber

  • 7 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Corralejo Playa Blanca færge anmeldelser

 • "Behagelig transport"

  Når man først er kommet om bord på færgen er det en meget behagelig og uproblematisk transportform. Men skiltningen i havnen er under al kritik. Det er vanskeligt at finde frem til opmarchbåse og vanskeligt at finde billetkontoret. Desuden virker det mærkeligt at passet skal fremvises ved transport mellem 2 canariske øer inden for samme administrationsområde.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Corralejo til playa blanca"

  Alt ved vores tur var godt. Jeg vil anbefale til alle. Vi havde to store kuffereter med os og håndbagage. Besætningens holdning var god og det kostede kun £20 for os begge to med vores bagage. Tak.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fuerteventura til Lanzarote: hurtig, effektiv og rimelig"

  Hurtig læsning/aflæsning (med bil), hurtig overfart, behagelig akkommodation, rimelig pris. Meget god.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Læs mere Læs mindre

Corralejo til Playa Blanca færge

Corralejo Playa Blanca færgeruten forbinder Fuerteventura med Lanzarote og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 7 gange dag, Fred Olsen Express 12 gange dag & Lineas Maritimas Romero servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 24 overfarter dag på Corralejo Playa Blanca overfarten mellem Fuerteventura og Lanzarote og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Corralejo Guide

Den lille holm Lobos er beliggende på den nordlige spids af øen Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby, der er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gør den til et ganske stort resort på øen, men byen har formået at bevare sin fiskerby charme, som stadig er hjertet af byen. Der er en promenade langs havnefronten, hvor der ligger barer, cafeer og restauranter.

De fleste besøgende tager til strandene, som formentlig er byens mest populære attraktion. Med omkring 11 km af strande, der begynder lige ude for byen, er der nok at vælge mellem. Vandet er krystalklart og en dyb blå farve.

Der er to færgehavne i byen, samt en lystbådshavn. Der er mange udflugter tilgængelige herfra. Havnen har to billetkontorer og en cafe.


Playa Blanca Guide

Playa Blanca er et feriested, der ligger på den spanske ø Lanzarote, som er en af De Kanariske Øer. Byen er kendt for sit gode udvalg af butikker og restauranter, med de mest populære beliggende langs Calle Limones Street. Byens kystlinje er hovedsagelig en stor bugt, som er 9 km bred, men er opdelt i tre mindre bugter; Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. På grund af terrænet omkring byen, ligger dens strande i læ.

Marina Rubicon ligger ca. 15 minutters gang fra Playa Blanca, og her holdes to ugentlige markeder, hvor der sælges alt fra håndlavet varer til lokale vine. Castillo de las Coloradas, som ligger tæt på Marina Rubicon, er en populær attraktion. Det blev bygget mellem 1741 og 1744, og gav god beskyttelse gennem sin stærke cirkulære konstruktion og vindebro.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Fuerteventura.