Corralejo til Playa Blanca færge

Corralejo Playa Blanca færgeruten forbinder Fuerteventura med Lanzarote og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 6 gange dag, Fred Olsen Express 7 gange dag & Lineas Maritimas Romero servicen er tilgængelig op til 7 gange dag.

Der er 20 overfarter dag på Corralejo Playa Blanca overfarten mellem Fuerteventura og Lanzarote og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Corralejo - Playa Blanca færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • 6 Afgange Dagligt 35 m
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 7 Afgange Dagligt 25 m
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • 7 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Corralejo Playa Blanca Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Corralejo Playa Blanca ruten er for en bil og 2 passagerer.

Corralejo Guide

Den lille holm Lobos er beliggende på den nordlige spids af øen Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby, der er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gør den til et ganske stort resort på øen, men byen har formået at bevare sin fiskerby charme, som stadig er hjertet af byen. Der er en promenade langs havnefronten, hvor der ligger barer, cafeer og restauranter.

De fleste besøgende tager til strandene, som formentlig er byens mest populære attraktion. Med omkring 11 km af strande, der begynder lige ude for byen, er der nok at vælge mellem. Vandet er krystalklart og en dyb blå farve.

Der er to færgehavne i byen, samt en lystbådshavn. Der er mange udflugter tilgængelige herfra. Havnen har to billetkontorer og en cafe.

Playa Blanca Guide

Playa Blanca er et feriested, der ligger på den spanske ø Lanzarote, som er en af De Kanariske Øer. Byen er kendt for sit gode udvalg af butikker og restauranter, med de mest populære beliggende langs Calle Limones Street. Byens kystlinje er hovedsagelig en stor bugt, som er 9 km bred, men er opdelt i tre mindre bugter; Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. På grund af terrænet omkring byen, ligger dens strande i læ.

Marina Rubicon ligger ca. 15 minutters gang fra Playa Blanca, og her holdes to ugentlige markeder, hvor der sælges alt fra håndlavet varer til lokale vine. Castillo de las Coloradas, som ligger tæt på Marina Rubicon, er en populær attraktion. Det blev bygget mellem 1741 og 1744, og gav god beskyttelse gennem sin stærke cirkulære konstruktion og vindebro.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Fuerteventura.