Morro Jable til Las Palmas færge

Morro Jable Las Palmas færgeruten forbinder Fuerteventura med Gran Canaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 30 overfarter Uge på Morro Jable Las Palmas ruten mellem Fuerteventura og Gran Canaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Morro Jable - Las Palmas færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 9 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 3 Afgange Dagligt 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Morro Jable Las Palmas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Morro Jable Las Palmas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Morro Jable Guide

Landsbyen Morro Jable er beliggende på den sydlige del af øen Fuerteventura, som er en af de Kanariske Øer. Morro Jables havn, som er del af byens turist attraktioner, var oprindeligt hjem for landsbyen fiskerflåde, og er det fortsat i dag, men har nu også færgeforbindelser til Gran Canaria.

Der er færger fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.

Las Palmas Guide

Den spanske by Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øen Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger på den nordøstlige del af øen, og blev grundlagt i 1478. Den har en vigtig kulturel og historisk arv, som er centreret i bydelen Vegueta som er den ældste del af byen. Byen er også hjemsted til en af de vigtigste havne, Puerto de la Luz, i Europa. Der er mange ting at se og lave i byen, og en kort afstand fra centrum vil besøgende finde dejlige strande og krystalklart vand.
Der er færgerforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.