Alcudia til Ciutadella færge

Alcudia Ciutadella færgeruten forbinder Mallorca med Menorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 14 minutter mens Trasmediterranea servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 m.

Der er 40 overfarter Uge på Alcudia Ciutadella ruten mellem Mallorca og Menorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alcudia - Ciutadella færgeselskaber

 • Balearia
  • 4 Afgange Dagligt 1 time 14 m
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 12 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Alcudia Ciutadella Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Alcudia Ciutadella ruten er for en bil og 2 passagerer.

Alcudia Ciutadella færge anmeldelser

 • "Dårligt skib"

  Hej, Selv om jeg kun betalte €55 for to personer og en bil retur fra Alcudia til Menorca, må jeg sige, at skibet var meget gammelt og har virkelig behov for en reparation.Sæderne var beskidte og i stykker. VI rejste med et barn på 6 år, og hun havde intet at lave bortset fra at kigge ud af vinduet. Men personalet arbejdede hårdt og var hjælpsomme.

  'Paul' rejste på Alcudia Ciutadella ruten med Iscomar

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  'Anonym' rejste på Alcudia Ciutadella ruten med Balearia på Nixe

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En 2 timers afslappende overfart til Ciutadella! Badeværelset kunne have været lidt renere, og have haft mere toiletpapir.

  'Anonym' rejste på Alcudia Ciutadella ruten med Iscomar på Nura Nova

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  'Anonym' rejste på Alcudia Ciutadella ruten med Balearia på Nixe

  Læs mere Læs mindre

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrede region De Baleariske Øer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige del af øen Mallorca, og er et stort resort, som er populært blandt familier. De fleste hoteller er beliggende i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia langs en 14 km lang strand, der strækker sig hele vejen til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er velbevaret med huse, som daterer tilbage til det 13. århundrede. Den gamle by er omgivet af en middelalderlig mur.

Besøgende der planlægger et besøg til Alcudia med bil eller motorcykel, kan tage færgen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er der også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale sejltid er fra 7 timer, men dette kan reduceres til 3 timer, hvis man tager hurtigfærgen. Det er generelt billigere at rejse til øen med færge, end det er at flyve.

Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestlige ende af den Baleariske ø Menorca og er øens tidligere hovedstad. Byen har en vigtig arkæologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er fuld af middelalderlige gader, som er prydet med paladser, kirker og fæstninger. En af de mest markante bygninger er rådhuset, som blev bygget på stedet af en gammel arabisk citadel. Nutidens rådhys går kun tilbage til det 19. århundrede, men har bevaret nogle rester fra sin primitive konstruktion. På visse tidspunkter af året er det muligt at besøge nogle af rummene på Palace of Salort.

Placeret bag Rådhuset, er et udsigtspunkt, hvorfra der er en smuk udsigt over havnen. En kort afstand fra byen ligger dejlige bugter og strande, og nogle fjerntliggende fiskerbyer.