COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Denia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Palma til Denia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Mallorca til Spanien side

Palma - Denia færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Palma Denia færge anmeldelser

 • "God ferie"

  Vi havde en god tur fra Palma til Denia, alt gik efter planen. Et spørgsmål, er der nogen chance for at man kan printe sine billetter ud selv? Jeg bookede online og måtte vente i kø for vores boardingpas, men bortset fra det, en god service.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Solskin"

  Min overfart var på en smuk rolig solskinsdag og jeg var skuffet over, at passagerne ikke fik lov til at gå ud på dækket for at nyde udsigten og den friske luft.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse af tur"

  Vi var lidt forsinket, men bortset fra det, var overfarten fin og personalet var meget venlige og hjælpsomme.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre

Palma til Denia færge

Palma Denia færgeruten forbinder Mallorca med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Palma Denia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sydlige kyst af den spanske ø Mallorca og er hovedstaden af De Baleariske Øer. Byen ligger på Palma-bugten og er omgivet af bjergkæden Serra de Tramuntana i nord og vest, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbage til romertiden, hvor beliggenheden af den nuværende by var en etableret romersk lejr. Igennem historien har byen været under styret af det byzantinske imperium, mauerne, og Jaume el Conqueridor.

Byen er i dag meget populær hos turister, og byder på seværdigheder som La Seu, byens smukke katedral. Den blev bygget på grunden af en tidligere moske, med bygningens begyndelse i 1229 og endelige afslutning i 1601.

I byen findes også Parc de la Mer (parken ved havet), der overser katedralen, og er hvor besøgende kan slappe af under en stor gul og blå overdækning, der giver læ til en række bænke.

Palma havn ligger på den sydvestlige side af byen og giver et fremragende udsyn over byens katedral. Den travle havn har gode forbindelser til større veje, der fører ud af byen. Der er færgeforbindelser fra havnen til blandt andre Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia.


Denia Guide

Den spanske by Denia ligger i den nordlige udkant af provinsen Alicante på bredden af Middelhavet. Byen ligger overfor Balearerne og har bjergene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blandt turister og har mange ting at se og lave. Et populært sted er slotsruinerne, som bevogter byen og har en dejlig udsigt over byens havn. Der er også Torre del Gerro, som har markeret vandrestier man kan følge og nyde.
Af interesse er også byens marina, som har en hævet promenade, en 20 km lang kystlinje, med nogle dejlige sandstrande, et fiskemarkedet, hovedgaden, den gamle bydel og en række museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundrede, Atarazanas fra det 17. århundrede, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundrede, er også et besøg værd.