Huelva til Las Palmas færge

Huelva Las Palmas færgeruten forbinder Spanien med Gran Canaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fred Olsen Express sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 36 timer mens FRS VI servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 34 t 15 m.

Der er 3 overfarter Uge på Huelva Las Palmas ruten mellem Spanien og Gran Canaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Huelva - Las Palmas færgeselskaber

  • Fred Olsen Express
    • 2 Afgange Ugentlig 36 t
    • Få pris
  • FRS VI
    • 1 Afgang Ugentlig 34 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Huelva Las Palmas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Huelva Las Palmas ruten er for en bil og 1 passager.

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen af samme navn i den selvstyrende region Andalusien i det sydvestlige Spanien. Byen og dens havn ligger på Cadiz bugten, hvor floden Odiel og Tinto mødes. Byens lange historie går tilbage til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske artefakter er blevet afsløret i byen, som bærer vidnesbyrd om den romerske mynte, der engang var placeret i byen.

Der er mange ting at se og lave i byen og det omkringliggende område. En række steder har en knytning til Christopher Columbus, inklusiv Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior Havn og kan nås med gratis bus, der tager passagerer mellem havnen og Huelva centrum.

Las Palmas Guide

Den spanske by Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øen Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger på den nordøstlige del af øen, og blev grundlagt i 1478. Den har en vigtig kulturel og historisk arv, som er centreret i bydelen Vegueta som er den ældste del af byen. Byen er også hjemsted til en af de vigtigste havne, Puerto de la Luz, i Europa. Der er mange ting at se og lave i byen, og en kort afstand fra centrum vil besøgende finde dejlige strande og krystalklart vand.
Der er færgerforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.