COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tenerife

Tenerife, som er beliggende omkring 300 ud for Afrikas nordvestlige kyst, er den største og nok bedst kendte af de spanske Kanariske Øer.

Selv om der er knap en million faste indbyggere, tiltrækker Tenerife op til 4 millioner besøgende om året, som uden tvivl fristes af de mange strande og garantien for sol hele året.

Den varmere og tørrere sydside af Tenerife har de populære feriesteder Playa de las Americas og Los Cristianos, og er som et resultat heraf mere turistet. Tenerifes frodige grønne nordlige side er mere afslappet og har en tendens til at blive besøgt af de mere modne gæster.

Tenerife er et knudepunkt for rejser rundt mellem de Kanariske Øer og har to lufthavne, to færgehavne, en direkte færgeforbindelse til fastlandet Spanien og talrige færgeforbindelser mellem selve øerne.

Hvis man rejser til Tenerife fra det spanske fastland, er der et udvalg af afgange fra det sydvestlige Spanien. Overfarterne er temmelig lange og har en tendens til at være ret dyre, men drives af luksuriøse moderne færger, så turen er relativt underholdende og god værdi for pengene.

Hvis man rejser mellem øerne, er der færger fra alle de andre Kanariske Øer til Tenerife, og de mest regulære overfarter er fra La Palma og Gran Canaria.

Færger, som ankommer fra vest, dokker generelt ved Los Cristianos havn i den sydlige del af øen, mens færger, som ankommer fra øst og det spanske fastland, generelt dokker i Santa Cruz de Tenerife havn på den nordlige side af øen.

Populære Færgeselskaber

  • 3 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 50 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 3 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 37 t 15 m
  • Få pris

Tenerife anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tenerife