Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tenerife

Tenerife, som er beliggende omkring 300 ud for Afrikas nordvestlige kyst, er den største og nok bedst kendte af de spanske Kanariske Øer.

Selv om der er knap en million faste indbyggere, tiltrækker Tenerife op til 4 millioner besøgende om året, som uden tvivl fristes af de mange strande og garantien for sol hele året.

Den varmere og tørrere sydside af Tenerife har de populære feriesteder Playa de las Americas og Los Cristianos, og er som et resultat heraf mere turistet. Tenerifes frodige grønne nordlige side er mere afslappet og har en tendens til at blive besøgt af de mere modne gæster.

Tenerife er et knudepunkt for rejser rundt mellem de Kanariske Øer og har to lufthavne, to færgehavne, en direkte færgeforbindelse til fastlandet Spanien og talrige færgeforbindelser mellem selve øerne.

Hvis man rejser til Tenerife fra det spanske fastland, er der et udvalg af afgange fra det sydvestlige Spanien. Overfarterne er temmelig lange og har en tendens til at være ret dyre, men drives af luksuriøse moderne færger, så turen er relativt underholdende og god værdi for pengene.

Hvis man rejser mellem øerne, er der færger fra alle de andre Kanariske Øer til Tenerife, og de mest regulære overfarter er fra La Palma og Gran Canaria.

Færger, som ankommer fra vest, dokker generelt ved Los Cristianos havn i den sydlige del af øen, mens færger, som ankommer fra øst og det spanske fastland, generelt dokker i Santa Cruz de Tenerife havn på den nordlige side af øen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris

Tenerife anmeldelser

 • "GREAT Ferries"

  Have just been to La Gomera, Outbound with Fred. Olsen. Going back with Armas. Both are great. On the ferry home there was even entertainment med dancers and music quiz. And what is most important - they both were on time.

  Læs mere Læs mindre
 • "Trip to La Gomera from Tenerife and return"

  Fine trip

  Læs mere Læs mindre
 • "fred olsen tenerife /la gomera"

  fint at booke bilet gennem Direct Ferries Skibets elevator var ude af drift både på ud og hjemtur(4 dage) og som handicapped ,der ikke kan gå på trapper og komme op ad landgangsbroen.Derfor blev vi både på udtur og hjemtur kørt på bildæk og fik anvist plads i færgens bil- da vi var gående passagerer- og sad i blien på vogndæk uden at kunne komme op på cafeddæk-Personalet var fantastisk hjælpsom og kom og serverede kaffe og vand uden beregning.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur"

  Vi har taget denne overfart før. Bare medbring din booking bekræftelse til Fred Olsen Express skranken. De indtaster pasnummeret i deres booking system. Der bliver ikke udstedt billet, men de kontrollere ens pas lige før boarding. Det er det. På return gik jeg til deres skrank, men de bad ikke om ngoet ID, da vi allerede havde tjekket ind. Det var så nemt. Benchijigua Express er en god hurtigfærge og værd at betale lidt ekstra for.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tenerife