Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3139 ruter og 739 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tenerife

Tenerife, som er beliggende omkring 300 ud for Afrikas nordvestlige kyst, er den største og nok bedst kendte af de spanske Kanariske Øer.

Selv om der er knap en million faste indbyggere, tiltrækker Tenerife op til 4 millioner besøgende om året, som uden tvivl fristes af de mange strande og garantien for sol hele året.

Den varmere og tørrere sydside af Tenerife har de populære feriesteder Playa de las Americas og Los Cristianos, og er som et resultat heraf mere turistet. Tenerifes frodige grønne nordlige side er mere afslappet og har en tendens til at blive besøgt af de mere modne gæster.

Tenerife er et knudepunkt for rejser rundt mellem de Kanariske Øer og har to lufthavne, to færgehavne, en direkte færgeforbindelse til fastlandet Spanien og talrige færgeforbindelser mellem selve øerne.

Hvis man rejser til Tenerife fra det spanske fastland, er der et udvalg af afgange fra det sydvestlige Spanien. Overfarterne er temmelig lange og har en tendens til at være ret dyre, men drives af luksuriøse moderne færger, så turen er relativt underholdende og god værdi for pengene.

Hvis man rejser mellem øerne, er der færger fra alle de andre Kanariske Øer til Tenerife, og de mest regulære overfarter er fra La Palma og Gran Canaria.

Færger, som ankommer fra vest, dokker generelt ved Los Cristianos havn i den sydlige del af øen, mens færger, som ankommer fra øst og det spanske fastland, generelt dokker i Santa Cruz de Tenerife havn på den nordlige side af øen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • FRS VI
  • Få pris

Tenerife anmeldelser

 • "God tur"

  For mange år siden opdagede vi tiltrækningen af, at bruge vores to ugers ferie på De Kanariske Øer, ved først at tilbringe et par dage på Tenerife (Los Cristianos) og derefter tage færgen til La Gomera i en uge, og så tilbage igen og tilbringe et par dage mere på Tenerife, før hjemrejsen. Færgeoverfarten tager ca. 45 minutter og er en god, behagelig tur – gratis wifi og en god cafe og shopping faciliteter om bord. Vi synes ikke, at der er behov for en bil på Tenerife, men vi booker en bil, som jeg samler op i havnen i San Sebastian på La Gomera. Nogle vil måske føle, at det er for besværligt – men prøv det. Færgen kunne virkelig ikke være mere ligetil. Tasker er putter i skabe på Fred Olsens ”tog” før man går om bord på færgen, og bliver derefter overført til en lejet bil, når du ankommer – let. Kan ikke rose Direct Ferries service nok – billigere og mere praktisk end at booke direkte med færgeselskabet.

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget hjælpsomme"

  På grund af flyforsinkelser (10. april 2015) kom vi for sent til vores booking kl. 14:00. Personalet overførte os til afgangen kl. 19:00 tiL La Gomera. Damen i ”efterladt bagage” ringede også til vores biludlejningsfirma i La Gomera, for at ændre ordningen med dem. Vi takker alle hos Fred Olsen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til La Gomera og retur"

  Jeg fandt det let at booke disse færgeoverfarter på Direct Ferries hjemmeside. Alt man skal gøre er at møde mindst 30 minutter inden afgangen, slutte sig til køen til scanning af pas – intet papir, intet besvær!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferietur til LaGomera"

  Vi havde en rigtig god oplevelse af overfarten og servicen ombord. Færgen ankom til tiden. Og passede fint med vores videre rejse, begge veje. Glæder os til at rejse med jer igen.....

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tenerife