COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger Med - Algeciras er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tanger Med til Algeciras færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Spanien side

Tanger Med - Algeciras færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 30 min
  • Get price

Tanger Med Algeciras færge anmeldelser

 • "Tanger til Algeciras"

  Siden Marokko har genopbygget deres færgeterminal må jeg sige, at rejser mellem de to havne er forholdvis let. Jeg har brugt både de gamle og nye havne, og tingene er blevet forbedret. Direct Ferries bookingen var let, ingen problemer med billetsøgningen og modtagelse af bekræftelse. Hvis man rejser fra Tanger, så sørg for at være der tidligt for at finde det relevante billetkontor. Mange tak for en forholdsvis nem rejse.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur fra Tanger Med til Algeciras"

  God rejse. Sørg for at tage til Tanger Med – Ikke Tanger – for at fange denne færge. Det var en smule forvirrende. Selve færgeturen var perfekt.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke sikker på jeg ville bruge igen..."

  Skibet var fantastisk, lidt sent med afgang, men fik mig der sikkert og jeg var tilfreds med servicen! Men jeg er ikke sikker på, at jeg ville sejle fra Tanger MED igen! Jeg bookede denne billet, og troede, at Tanger MED var i Tanger! Det er det ikke! Det er 45 minutter væk med taxi. Da jeg vendte tilbage til Marokko, gjorde jeg det en smule anderledes, og tog et hurtigt skib fra Calcutta direkte til Tanger, og en 5 minutters taxi tur fra Tanger havn til togstationen/byen. Jeg opholdte mig i Algeciras.

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Læs mere Læs mindre
 • "Tag den tidlige afgang!"

  Vi tog færgen fra Tanger Med til Algeciras kl. 6, og havde stort set hele skibet for os selv. Der var flere ansatte om bord end passagerer. Alligvel have en en bar åben og vi fik morgenmad på båden, mens vi så solen stå op over Gibraltar.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre

Tanger Med til Algeciras færge

Tanger Med Algeciras færgeruten forbinder Marokko med Spanien og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Balearia sejler op til 4 gange dag, Trasmediterranea 2 gange Uge, FRS 8 gange dag, Inter Shipping 36 gange Uge, AML 5 gange dag & FRS Iberia servicen er tilgængelig op til 8 gange dag.

Der er 31 overfarter dag på Tanger Med Algeciras overfarten mellem Marokko og Spanien og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.


Algeciras Guide

Den spanske havneby Algeciras ligger i den sydlige del af landet ved bredden af Gibralta bugten. Byen har en lang maritim historie, men er i dag moderne og kosmopolitisk. Den første bosætning på stedet af den nuværende by, var den romerske by af Julia Traducata, fra det 1. århundrede. I 711 grundlage Tarik Al-Yazirat-al-Hadra på de romerske ruiner.

Der er en række populære attraktioner og vigtig monumenter ved Plaza Alta i byen, inklusiv Parochial Church of Nuestra, Senora de la Palma og det lille kapel Nuestra Senora de Europa. Byens arkitektur er dejlig og gode eksempler herpå er rådhuset, markedspladsen, kapellet Santo Cristo de la Alameda og kapellet San Anton.

Byens havn ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa på Rio de la Miel, som er Europas sydligste flod. Besøgende, der rejser ud af havnen bør holde øje med hvaler og delfiner, som nogle gange kan ses i vandet udenfor havnen.