COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Denia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ibiza til Spanien side

Ibiza - Denia færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price

Ibiza Denia færge anmeldelser

 • "God tur fra Ibiza til Spanien"

  Dette var en meget sjov tur, færgen har en lille udendørs pool og bar med musik, solen skinnede og vodka og appelsin juice blev drukket. Færgen sejlede til tiden og ankom til Denia til tiden. Google giver indtrykket af, at den sejler fra samme sted som Formentera færgen, men det gør den ikke, så tjek først eller tag en taxa, som jeg gjorde.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre
 • "Ibiza til Denia"

  Vi havde en meget behagelig og afslappende tur. Kan varmt anbefale. Der var masser af benplads ved sæderne, som var en generøs størrelse. Der var mange toiletter og faciliteter til at købe drikkevarer, snacks og gaver. Vi så også en film. Det var bedre end at flyve. Vi fik hjælp til og fra færgen med vores bagage.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende service!"

  En nem tur fra start til slut. Punktlig service. Skibet var fantastisk med masser af faciliteter til at holde alle underholdt.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre

Ibiza til Denia færge

Ibiza Denia færgeruten forbinder Ibiza med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ibiza Denia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.


Denia Guide

Den spanske by Denia ligger i den nordlige udkant af provinsen Alicante på bredden af Middelhavet. Byen ligger overfor Balearerne og har bjergene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blandt turister og har mange ting at se og lave. Et populært sted er slotsruinerne, som bevogter byen og har en dejlig udsigt over byens havn. Der er også Torre del Gerro, som har markeret vandrestier man kan følge og nyde.
Af interesse er også byens marina, som har en hævet promenade, en 20 km lang kystlinje, med nogle dejlige sandstrande, et fiskemarkedet, hovedgaden, den gamle bydel og en række museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundrede, Atarazanas fra det 17. århundrede, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundrede, er også et besøg værd.