Ibiza til Denia færge

Ibiza Denia færgeruten forbinder Ibiza med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ibiza Denia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ibiza - Denia færgeselskaber

  • Balearia
    • 3 Afgange Dagligt 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ibiza Denia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ibiza Denia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Denia Guide

Den spanske by Denia ligger i den nordlige udkant af provinsen Alicante på bredden af Middelhavet. Byen ligger overfor Balearerne og har bjergene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blandt turister og har mange ting at se og lave. Et populært sted er slotsruinerne, som bevogter byen og har en dejlig udsigt over byens havn. Der er også Torre del Gerro, som har markeret vandrestier man kan følge og nyde.
Af interesse er også byens marina, som har en hævet promenade, en 20 km lang kystlinje, med nogle dejlige sandstrande, et fiskemarkedet, hovedgaden, den gamle bydel og en række museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundrede, Atarazanas fra det 17. århundrede, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundrede, er også et besøg værd.