Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Alcudia havn

 • Med bil

  Når du kommer til Alcudia, skal du følge skiltene til C-713 på vej mod Alcanada. Afhængig af hvor du rejser fra, kan C-713 dele sig, hvor C-713 fortsætter den ene vej og PM-60 den anden vej. Fortsæt langs C-713 og efter ca. 5,5 km vil du komme til en rundkørsel. Fortsæt langs C-713, som bliver til C-712 efter ca. 1,5 km efter rundkørslen. Fortsæt af denne vej indtil du kommer en til rundkørsel, hvorfra der vil være skilte mod havnen.

 • Med bus

  Der er daglige busforbindelser mellem alle landsbyer og turistområder og Plaça d'Espanya i Palma. Fra Palma er der et omfattende netværk af bybusser som forbinder Palma center med lufthavnen, Palma Beach-S’Arenal, universitetet og generelt alle områder i byen.

 • Adresse

  Puerto Comercial s/n° / C/ del Moll Comercial s/n°, 07400, Port d’Alcúdia, De Baleariske Øer

 • Alcudia overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Alcudia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Alcudia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Alcudia færgeservicer

Alcudia Guide

Alcudia Guide

Alcudia ligger på den nordlige del på øen Mallorca. Alcudia er kendt for sin lange og lyse strand med finkornet sand. De fleste ting ligger indenfor gåafstand. Der findes flere forskellige aktiviteter og vandsport af forskellig slags, men også sportsaktiviteter som tennis og ridning. Dette er mange børnefamiliers paradis, dels fordi stranden er meget børnevenlig og dels fordi den er lang, bred og lavvandet. De fleste hoteller i byen ligger ikke langt fra stranden og mange af dem tilbyder underholdning om aftenen. Alcudia er dog ikke kun et familie paradis; også mange par rejser hertil. Der er et godt udvalg af barer og restauranter, hvor man kan spise og drikke fra det spanske eller internationale køkken. I Alcudia er der endda et par diskoteker.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking