Barcelona til Ibiza færge

Barcelona Ibiza færgeruten forbinder Spanien med Ibiza og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 7 gange Uge, Trasmediterranea 5 gange Uge & Grandi Navi Veloci servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Barcelona Ibiza overfarten mellem Spanien og Ibiza og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Barcelona - Ibiza færgeselskaber

 • Balearia
  • 7 Afgange Ugentlig 7 t 59 m
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Afgange Ugentlig 9 t
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 4 Afgange Ugentlig 13 t 16 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Ibiza Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Ibiza ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Ibiza færge anmeldelser

 • "Bon voyage!"

  Det var en god voyage, behagelig. Tak!

  'Henry' rejste på Barcelona Ibiza ruten med Balearia på Alhucemas

  Læs mere Læs mindre
 • "Kom kun lige igennem det (Ibiza til Barcelona)"

  Skibet var chokerende – fra ødelagt solsenge til meget gamle og trætte tæpper, 1 lille bar uden fadøl, forvarmet snacks! Skibet er bare GAMMELT, GAMMELT, GAMMELT. Støj i kabine området fra enten air condition eller vand system – mareridt. Det var en rigtig trist del af ferien, og for £500 en vej med mini bus, er det et totalt rip off.... Overvej meget grundigt om du vil bruge dette færgeselskab!

  'Paul' rejste på Barcelona Ibiza ruten med Trasmediterranea på Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "God, ren kabine"

  Vi nød en nat i en god, ren kabine.

  'Soren Peter' rejste på Barcelona Ibiza ruten med Trasmediterranea på Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Vidunderlig oplevelse"

  Turen var genial, jeg kan varmt anbefale denne færge.

  'Himanshu' rejste på Barcelona Ibiza ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Granada

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.