COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Ibiza er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Barcelona - Ibiza færgeselskaber

  • 5 Afgange Ugentlig 9 t
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 7 t 59 m
  • Få pris

Barcelona Ibiza færge anmeldelser

 • "God, ren kabine"

  Vi nød en nat i en god, ren kabine.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem og afslappende"

  Rejste på ’Neptuno’ klasse om natten fra Barcelona til Ibiza – meget behagelige sæder, som læner sig så langt tilbage, at de næsten ligger fladt, masser af plads på skibet og en nem på- og aflæsning proces. Ingen gratis snacks/drikkevarer, som nævnt på Balearias hjemmeside, men skibet virkede ikke til at være fyldt, og der var ingen kontrol mellem klasserne, så tror ikke de tjekkede. Havde booket dagen før og betalt samme pris som standard, så samlet set en god oplevelse.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "Bon voyage!"

  Det var en god voyage, behagelig. Tak!

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Læs mere Læs mindre
 • "Vidunderlig oplevelse"

  Turen var genial, jeg kan varmt anbefale denne færge.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Ibiza færge

Barcelona Ibiza færgeruten forbinder Spanien med Ibiza og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer mens Balearia servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 59 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Barcelona Ibiza ruten mellem Spanien og Ibiza. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Ibiza Guide

Den spanske ø Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige del af Den Iberiske Halvø og er en af De Baleariske Øer. Ibiza Town, som er den største by på øen, blev først etableret af fønikerne og er stadig omgivet af vægge, der blev bygget i det 16. århundrede for at forhindre angreb fra tyrkiske pirater.
I dag er byen præget af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige palæer og en katedral, som ligger tæt på slottet. Øen er populær blandt dykkere, der er tiltrukket af dens varme, klare vand.