Santa Cruz de Tenerife til Las Palmas færge

Santa Cruz de Tenerife Las Palmas færgeruten forbinder Tenerife med Gran Canaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer mens Naviera Armas servicen sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 40 m.

Der er 57 overfarter Uge på Santa Cruz de Tenerife Las Palmas ruten mellem Tenerife og Gran Canaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 7 t
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 8 Afgange Dagligt 1 time 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Las Palmas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Las Palmas Guide

Den spanske by Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øen Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger på den nordøstlige del af øen, og blev grundlagt i 1478. Den har en vigtig kulturel og historisk arv, som er centreret i bydelen Vegueta som er den ældste del af byen. Byen er også hjemsted til en af de vigtigste havne, Puerto de la Luz, i Europa. Der er mange ting at se og lave i byen, og en kort afstand fra centrum vil besøgende finde dejlige strande og krystalklart vand.
Der er færgerforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.