Malaga til Melilla færge

Malaga Melilla færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t 15 m.

Der er 13 overfarter Uge på Malaga Melilla ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Malaga - Melilla færgeselskaber

  • Balearia
    • 6 Afgange Ugentlig 7 t
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Malaga Melilla Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Malaga Melilla ruten er for en bil og 2 passagerer.

Malaga Guide

Den spanske by Malaga ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien, på Costa del Sol. Byen ligger ved Middelhavskysten, omkring 100 km øst af Gibralta Strædet og omkring 130 km fra Nordafrikas kyst. Mange turister er tiltrukket af byen, og det omkringliggende område på grund af dens subtropiske klima, der er præget af varme og solrige somre og milde vintre. Den berømte spanske kunstner Pablo Picasso blev født i Malaga. Byen er hjemsted til en række monumenter, herunder Alcazeba arabiske citadel.

Andre historiske monumenter i byen inkluderer den barokke katedral, som er kendt som La Manquita og det nyligt restaurerede romerske teater.

Malaga havn ligger ved siden af den gamle by i Malaga, og herfra er der færgeforbindelser til Melilla.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grænse med Marokko og er adskilt fra den spanske provins Grenada og Almeria af Alboranhavet. Den marokkanske bosættelse Beni Ansar, som ligger i syd, er også tæt på byen, og den nærmeste marokkanske by er Nador. Ligesom byen Ceuta, plejede Melilla at være en firhavn før Spanien tiltrådte Den Europæiske Union og i 2011 var befolkingen på knap 80.000.

Der er daglige færgeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spanien.