Santa Cruz de Tenerife til Morro Jable færge

Santa Cruz de Tenerife Morro Jable færgeruten forbinder Tenerife med Fuerteventura. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Morro Jable færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife - Morro Jable færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Morro Jable Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Morro Jable ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by, der ligger i den sydlige ende af den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. De ældre dele af byen er beliggende på hver sin side af et næs, omkring hvilken landsbyen oprindeligt blev bygget. Den delen af den gamle landsby, der er adskilt fra havnen af næsset løber op af en dal i bjergene. Morro Jable havn blev oprindeligt brugt af byens fiskerflåde. De nyere dele af byen er blevet bygget for at forbinde den oprindelige landsby til havneområdet med nye turistfaciliteter, som er bygget langs kysten øst for den gamle landsby.

Der er færgeforbindelser fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.