Fred Olsen Express

Fred Olsen Express er et ø-færgeselskab, der sejler mellem De Kanariske Øer i Spanien.

Fred Olsen Express blev oprettet i 1974, og målet var at forbinde øerne via de korteste ruter.

Nu har færgeselskabet en flåde af moderne færger og regelmæssige overfarter, og dette er en ideelle måde at komme rundt mellem De Kanariske Øer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Fred Olsen Express sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle Fred Olsen Express ruter

Fred Olsen Express kundeanmeldelser

 • "God tur"

  For mange år siden opdagede vi tiltrækningen af, at bruge vores to ugers ferie på De Kanariske Øer, ved først at tilbringe et par dage på Tenerife (Los Cristianos) og derefter tage færgen til La Gomera i en uge, og så tilbage igen og tilbringe et par dage mere på Tenerife, før hjemrejsen. Færgeoverfarten tager ca. 45 minutter og er en god, behagelig tur – gratis wifi og en god cafe og shopping faciliteter om bord. Vi synes ikke, at der er behov for en bil på Tenerife, men vi booker en bil, som jeg samler op i havnen i San Sebastian på La Gomera. Nogle vil måske føle, at det er for besværligt – men prøv det. Færgen kunne virkelig ikke være mere ligetil. Tasker er putter i skabe på Fred Olsens ”tog” før man går om bord på færgen, og bliver derefter overført til en lejet bil, når du ankommer – let. Kan ikke rose Direct Ferries service nok – billigere og mere praktisk end at booke direkte med færgeselskabet.

  'Peter' rejste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget hjælpsomme"

  På grund af flyforsinkelser (10. april 2015) kom vi for sent til vores booking kl. 14:00. Personalet overførte os til afgangen kl. 19:00 tiL La Gomera. Damen i ”efterladt bagage” ringede også til vores biludlejningsfirma i La Gomera, for at ændre ordningen med dem. Vi takker alle hos Fred Olsen.

  'Keith' rejste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til La Gomera og retur"

  Jeg fandt det let at booke disse færgeoverfarter på Direct Ferries hjemmeside. Alt man skal gøre er at møde mindst 30 minutter inden afgangen, slutte sig til køen til scanning af pas – intet papir, intet besvær!!

  'David' rejste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferietur til LaGomera"

  Vi havde en rigtig god oplevelse af overfarten og servicen ombord. Færgen ankom til tiden. Og passede fint med vores videre rejse, begge veje. Glæder os til at rejse med jer igen.....

  'Sonja Stougaard- Andersen' rejste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Læs mere Læs mindre