COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fred Olsen Express

Fred Olsen Express er et ø-færgeselskab, der sejler mellem De Kanariske Øer i Spanien.

Fred Olsen Express blev oprettet i 1974, og målet var at forbinde øerne via de korteste ruter.

Nu har færgeselskabet en flåde af moderne færger og regelmæssige overfarter, og dette er en ideelle måde at komme rundt mellem De Kanariske Øer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Fred Olsen Express sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Fred Olsen Express ruter

Fred Olsen Express kundeanmeldelser

 • "Endags tur fra Gran Canaria til Fuentventure"

  Svært at finde skibet på Gran Canaria, mangler virkelig en god skiltning her. Skibet er fantastisk godt indrettet, vi nød turen. Personalet lige fra dem ved bilerne, som restauranten, kort sagt alt personale venlige og imødekommende. På Fuentventure var det nemt at finde ned til skibet. Afgang til tiden, hurtig afvikling ved landing fra begge destinationer. Kan anbefales

  Læs mere Læs mindre
 • "GREAT Ferries"

  Have just been to La Gomera, Outbound with Fred. Olsen. Going back with Armas. Both are great. On the ferry home there was even entertainment med dancers and music quiz. And what is most important - they both were on time.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur"

  Vi har taget denne overfart før. Bare medbring din booking bekræftelse til Fred Olsen Express skranken. De indtaster pasnummeret i deres booking system. Der bliver ikke udstedt billet, men de kontrollere ens pas lige før boarding. Det er det. På return gik jeg til deres skrank, men de bad ikke om ngoet ID, da vi allerede havde tjekket ind. Det var så nemt. Benchijigua Express er en god hurtigfærge og værd at betale lidt ekstra for.

  Læs mere Læs mindre
 • "Oplysninger"

  Meddel højt og tydeligt, og gerne på engelsk, og med skiltning, om det er bagbord eller styrbord, hvilken side, de der skal til biler skal gå til.

  Læs mere Læs mindre