COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ciutadella - Alcudia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ciutadella til Alcudia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Menorca til Mallorca side

Ciutadella - Alcudia færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr 30 min
  • Get price
  • 11 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price

Ciutadella Alcudia færge anmeldelser

 • "overraskende god rejse"

  Eftersom det var højsæsonen, forventede jeg, at færgen ville være forsinket og overfyldt. Det kunne ikke have været mindre sandt. Check-ind var let og hurtigt og færgen var til tiden. Sidde områderne var behagelige, omend lidt trætte, og personalet var gode. Jeg ville ikke tøve med at bruge dette selskab igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Martin Soler"

  All servicer var gode, og det var en behagelig kort tur.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Fantastisk tur, til tiden, personalet var en fornøjelse, priserne ombord var gode. Jeg vil bruge igen. Personalet ved terminalen var venlige. Tak igen til alle medarbejderne fordi de gjorde vores tur så behagelig. Tak igen.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Læs mere Læs mindre

Ciutadella til Alcudia færge

Ciutadella Alcudia færgeruten forbinder Menorca med Mallorca og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Balearia sejler op til 4 gange dag, Trasmediterranea 12 gange Uge, Corsica Ferries 1 gange Uge & Menorca Lines servicen er tilgængelig op til 11 gange Uge.

Der er 52 overfarter Uge på Ciutadella Alcudia overfarten mellem Menorca og Mallorca og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i vestlige del af Menorca på De Baleariske Øer i Spanien. Det er den gamle hovedstad på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fyldt med paladser, kirker og fæstninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palads for den arabiske guvernør og senere tjente som et kongeligt palads. Der er mange strande og smukke små bugter en kort afstand fra byen.

Selv om det ikke længere er øens hovedstad, har Ciutadella bevaret sin religiøse betydning på øen. Festivalen af Saint John, dens skytshelgen, falder hvert år den 23. og 24 juni. Desuden ligger Menorca Katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet af en ældre moske.


Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske ø Mallorca, som er en af De Baleariske Øer. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundrede, er en populær turistattraktion. Andre populære attraktioner i byen inkluderer resterne af en romersk by, som ligger lige udenfor byens mure.

Der er færgeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.