Ciutadella til Alcudia færge

Ciutadella Alcudia færgeruten forbinder Menorca med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 14 minutter mens Trasmediterranea servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 m.

Der er 40 overfarter Uge på Ciutadella Alcudia ruten mellem Menorca og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ciutadella - Alcudia færgeselskaber

  • Balearia
    • 4 Afgange Dagligt 1 time 14 m
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 12 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ciutadella Alcudia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ciutadella Alcudia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i vestlige del af Menorca på De Baleariske Øer i Spanien. Det er den gamle hovedstad på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fyldt med paladser, kirker og fæstninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palads for den arabiske guvernør og senere tjente som et kongeligt palads. Der er mange strande og smukke små bugter en kort afstand fra byen.

Selv om det ikke længere er øens hovedstad, har Ciutadella bevaret sin religiøse betydning på øen. Festivalen af Saint John, dens skytshelgen, falder hvert år den 23. og 24 juni. Desuden ligger Menorca Katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet af en ældre moske.

Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske ø Mallorca, som er en af De Baleariske Øer. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundrede, er en populær turistattraktion. Andre populære attraktioner i byen inkluderer resterne af en romersk by, som ligger lige udenfor byens mure.

Der er færgeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.