Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Denia havn

  • Med bil

    Denia havn ligger sydøst for den Iberiske Halvø og er tilsluttet N-332 og A-7 motorvejen.

  • Adresse

    Estación Marítima, s/n 03700.

  • Denia overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Denia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Denia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Denia færgeservicer

Denia Guide

Denia Guide

Denia er en sprudlende, kosmopolitisk og charmernede by, som blev grundlagt af grækerne og siden præget af romerne og maurerne. Byen har et rigt handelsliv som startede med salg af tørrede rosiner til vinproduktion. Denias smukke center består af smalle, pittoreske gader, pladser med springvand, blomsterflor og duftende citrustræer. Det pulserende hovedstrøg er en kilometer lang og er en allé med hundrede år gamle sammenvokset platantræer. Her finder man mange spændende butikker. I baglandet bevæger man sig igennem et kuperet, frugtbart, blomstrende landskab med olivenlunde, vingårde og overrislede rismarker af smalle veje med stendiger, som snor sig igennem de maleske småbyer. På bjergsiderne ses de velbevarede terrasser med fine stensætninger, som romerne anlagde for over 1000 år siden, og som i dag bidrager med oliven og druer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking