Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2676 ruter og 569 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Menorca

Menorca er den mest rolige af de Baleariske Øer, med udsøgte strande og historiske byer snarere end verdensberømte natklubber.

Øen kan prale af sine smukke kystlinjer, der spænder fra roligt havvand egnet til børn, til afsides bugter med klipper.

Selvom Menorca ikke kan konkurrere med Ibizas natteliv, har øen livlige barer og restauranter, som bestemt er et besøg værd. ’Cova d’en Xorio’, for eksempel, ligger inde i en hule langt over havet i Cala en Portoer, og er det perfekte sted at nyde en drink og solnedgangen. En lokal favorit drink er gin blandet med bitter citron, kendt som en ’pomada’.

Køkkenet består primært af friske og sunde middelhavs råvarer. Bemærk at frokost normalt er kl. 14 og middag ikke før omkring kl. 21.

Menorcas landskab er fantastisk for cykling, da landskabet primært er fladt med 216 km af fantastisk kystlinje. Mens på øen, bør man besøge Old Ciutadella i vest. Her kan man slentre ned af brostensbelagte gader og beundre den koloniale arkitektur. Der er også et dejligt marked, som sælger friske, lokale fisk.

En god tid at besøge Ciutadella er i løbet af det energiske ’Festes de Sant Joan’ i slutningen af juni. Dette er en tre dages festival, der involvere mænd med får, ridning af velplejede heste og dyst og fyrværkeri.

Hvis man besøger hovedstaden, Mahon, er en tur til Fort Marlborough et must. Det blev bygget i det 18. århundrede af briterne, og giver et fascinerende indblik ind i Menorcas koloniale fortid.

Der er færgeservicer til Menorca fra Barcelona, Valencia og Mallorca. Servicerne fra Alcudia og Palma på Mallorca tager omkring 2 timer, og der er regelmæssige afgange. Havnen i Barcelona leverer færger til Ciutadella og Mahon, mens færger fra Valencia tager omkring en halv dag med en afgang om ugen.

Disse ruter leveres af Balearia, Trasmediterranea og Iscomar.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • FRS Iberia
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Menorca anmeldelser

 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Bastia"

  Vi syntes, at det var en meget behagelig overfart. Skibet var rent, og selvom vi ikke spiste om bord, så maden lækker ud. Personalet var behagelige og hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk tur til øen"

  Servicen og turen var ok, meget afhænger af den type færge, man tager. Den første færge havde elevatorer og rulletrapper, samt et meget veludstyret cafeteria. Færgen på hjemrejsen var dårligere, men turen var behagelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Bastia"

  Alt i alt en god oplevelse. Tak.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Menorca