Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Menorca

Menorca er den mest rolige af de Baleariske Øer, med udsøgte strande og historiske byer snarere end verdensberømte natklubber.

Øen kan prale af sine smukke kystlinjer, der spænder fra roligt havvand egnet til børn, til afsides bugter med klipper.

Selvom Menorca ikke kan konkurrere med Ibizas natteliv, har øen livlige barer og restauranter, som bestemt er et besøg værd. ’Cova d’en Xorio’, for eksempel, ligger inde i en hule langt over havet i Cala en Portoer, og er det perfekte sted at nyde en drink og solnedgangen. En lokal favorit drink er gin blandet med bitter citron, kendt som en ’pomada’.

Køkkenet består primært af friske og sunde middelhavs råvarer. Bemærk at frokost normalt er kl. 14 og middag ikke før omkring kl. 21.

Menorcas landskab er fantastisk for cykling, da landskabet primært er fladt med 216 km af fantastisk kystlinje. Mens på øen, bør man besøge Old Ciutadella i vest. Her kan man slentre ned af brostensbelagte gader og beundre den koloniale arkitektur. Der er også et dejligt marked, som sælger friske, lokale fisk.

En god tid at besøge Ciutadella er i løbet af det energiske ’Festes de Sant Joan’ i slutningen af juni. Dette er en tre dages festival, der involvere mænd med får, ridning af velplejede heste og dyst og fyrværkeri.

Hvis man besøger hovedstaden, Mahon, er en tur til Fort Marlborough et must. Det blev bygget i det 18. århundrede af briterne, og giver et fascinerende indblik ind i Menorcas koloniale fortid.

Der er færgeservicer til Menorca fra Barcelona, Valencia og Mallorca. Servicerne fra Alcudia og Palma på Mallorca tager omkring 2 timer, og der er regelmæssige afgange. Havnen i Barcelona leverer færger til Ciutadella og Mahon, mens færger fra Valencia tager omkring en halv dag med en afgang om ugen.

Disse ruter leveres af Balearia, Trasmediterranea og Iscomar.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Menorca anmeldelser

 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolige overfarter, behagelig kabine og generelt tilfredse"

  Samlet set, var vi helt tilfredse med de fleste aspekter af overfarterne. De skuffende dele var kaos i Toulon ved pålæsningen, kvaliteten af noget af maden, og fortrængningen på nogle områder af båden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Menorca