Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2674 ruter og 654 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Menorca

Menorca er den mest rolige af de Baleariske Øer, med udsøgte strande og historiske byer snarere end verdensberømte natklubber.

Øen kan prale af sine smukke kystlinjer, der spænder fra roligt havvand egnet til børn, til afsides bugter med klipper.

Selvom Menorca ikke kan konkurrere med Ibizas natteliv, har øen livlige barer og restauranter, som bestemt er et besøg værd. ’Cova d’en Xorio’, for eksempel, ligger inde i en hule langt over havet i Cala en Portoer, og er det perfekte sted at nyde en drink og solnedgangen. En lokal favorit drink er gin blandet med bitter citron, kendt som en ’pomada’.

Køkkenet består primært af friske og sunde middelhavs råvarer. Bemærk at frokost normalt er kl. 14 og middag ikke før omkring kl. 21.

Menorcas landskab er fantastisk for cykling, da landskabet primært er fladt med 216 km af fantastisk kystlinje. Mens på øen, bør man besøge Old Ciutadella i vest. Her kan man slentre ned af brostensbelagte gader og beundre den koloniale arkitektur. Der er også et dejligt marked, som sælger friske, lokale fisk.

En god tid at besøge Ciutadella er i løbet af det energiske ’Festes de Sant Joan’ i slutningen af juni. Dette er en tre dages festival, der involvere mænd med får, ridning af velplejede heste og dyst og fyrværkeri.

Hvis man besøger hovedstaden, Mahon, er en tur til Fort Marlborough et must. Det blev bygget i det 18. århundrede af briterne, og giver et fascinerende indblik ind i Menorcas koloniale fortid.

Der er færgeservicer til Menorca fra Barcelona, Valencia og Mallorca. Servicerne fra Alcudia og Palma på Mallorca tager omkring 2 timer, og der er regelmæssige afgange. Havnen i Barcelona leverer færger til Ciutadella og Mahon, mens færger fra Valencia tager omkring en halv dag med en afgang om ugen.

Disse ruter leveres af Balearia, Trasmediterranea og Iscomar.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • FRS Iberia
  • Få pris

Menorca anmeldelser

 • "Fantastisk"

  God båd med endnu bedre faciliteter og god mad!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Menorca