COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Menorca

Menorca er den mest rolige af de Baleariske Øer, med udsøgte strande og historiske byer snarere end verdensberømte natklubber.

Øen kan prale af sine smukke kystlinjer, der spænder fra roligt havvand egnet til børn, til afsides bugter med klipper.

Selvom Menorca ikke kan konkurrere med Ibizas natteliv, har øen livlige barer og restauranter, som bestemt er et besøg værd. ’Cova d’en Xorio’, for eksempel, ligger inde i en hule langt over havet i Cala en Portoer, og er det perfekte sted at nyde en drink og solnedgangen. En lokal favorit drink er gin blandet med bitter citron, kendt som en ’pomada’.

Køkkenet består primært af friske og sunde middelhavs råvarer. Bemærk at frokost normalt er kl. 14 og middag ikke før omkring kl. 21.

Menorcas landskab er fantastisk for cykling, da landskabet primært er fladt med 216 km af fantastisk kystlinje. Mens på øen, bør man besøge Old Ciutadella i vest. Her kan man slentre ned af brostensbelagte gader og beundre den koloniale arkitektur. Der er også et dejligt marked, som sælger friske, lokale fisk.

En god tid at besøge Ciutadella er i løbet af det energiske ’Festes de Sant Joan’ i slutningen af juni. Dette er en tre dages festival, der involvere mænd med får, ridning af velplejede heste og dyst og fyrværkeri.

Hvis man besøger hovedstaden, Mahon, er en tur til Fort Marlborough et must. Det blev bygget i det 18. århundrede af briterne, og giver et fascinerende indblik ind i Menorcas koloniale fortid.

Der er færgeservicer til Menorca fra Barcelona, Valencia og Mallorca. Servicerne fra Alcudia og Palma på Mallorca tager omkring 2 timer, og der er regelmæssige afgange. Havnen i Barcelona leverer færger til Ciutadella og Mahon, mens færger fra Valencia tager omkring en halv dag med en afgang om ugen.

Disse ruter leveres af Balearia, Trasmediterranea og Iscomar.

Populære Færgeselskaber

  • 12 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 1 time 15 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t
  • Få pris

Menorca anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Menorca