COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naviera Armas

Naviera Armas tilbyder en regelmæssig færgeservice mellem Spanien og Marokko, Spanien og De Kanariske Øer, samt talrige servicer mellem øerne.

Naviera Armas har været i service siden 1940erne, og er blevet en af de mest benyttede servicer mellem De Kanariske Øer.

Naviera Armas har en af de største og mest moderne flåder i Europa.

Med directferries.dk kan du finde Naviera Armas sejlplaner, billetpriser og booke Naviera Armas færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Naviera Armas med alternative færgeselskaber.

Alle Naviera Armas ruter

Naviera Armas kundeanmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre
 • "Las Palmas Tenerife: god....Tenerife El Hierro...ikke god"

  På grund af sejlplanerne på disse færger, har man kun sol i 45 minutter, hvis man rejser Las Palmas – Tenerife kl. 16:00. Man kan sidde udenfor på denne færge, uden at inhalere cigaretrøg. Fra Tenerife til El Hierro skal man rejse med bus 110 eller 111 til den anden side af øen, hvorfra færgen KUN sejler kl. 17:30. På denne båd kan man ikke sidde udenfor og inhalere frisk luft, og det er en katastrofe, hvis man lider af søsyge....den del af havet er mere uroligt....eller færgen er mindre.....men det var ikke en rar oplevelse.

  Læs mere Læs mindre