Naviera Armas

Naviera Armas tilbyder en regelmæssig færgeservice mellem Spanien og Marokko, Spanien og De Kanariske Øer, samt talrige servicer mellem øerne.

Naviera Armas har været i service siden 1940erne, og er blevet en af de mest benyttede servicer mellem De Kanariske Øer.

Naviera Armas har en af de største og mest moderne flåder i Europa.

Med directferries.dk kan du finde Naviera Armas sejlplaner, billetpriser og booke Naviera Armas færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Naviera Armas med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Naviera Armas ruter

Naviera Armas kundeanmeldelser

 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  'Natalie' rejste med Naviera Armas

  Læs mere Læs mindre
 • "Las Palmas Tenerife: god....Tenerife El Hierro...ikke god"

  På grund af sejlplanerne på disse færger, har man kun sol i 45 minutter, hvis man rejser Las Palmas – Tenerife kl. 16:00. Man kan sidde udenfor på denne færge, uden at inhalere cigaretrøg. Fra Tenerife til El Hierro skal man rejse med bus 110 eller 111 til den anden side af øen, hvorfra færgen KUN sejler kl. 17:30. På denne båd kan man ikke sidde udenfor og inhalere frisk luft, og det er en katastrofe, hvis man lider af søsyge....den del af havet er mere uroligt....eller færgen er mindre.....men det var ikke en rar oplevelse.

  'Anonym' rejste med Naviera Armas

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur fra Santa Cruz til Las Palmas"

  Vi havde booket en kabine om bord, og det var det eneste ”specielle” ved denne tur. Kabinen var nedslidt og vældig enkel.

  'Kjell' rejste med Naviera Armas

  Læs mere Læs mindre
 • "november 2015"

  Alt var fint.

  'Daniel-faray' rejste med Naviera Armas

  Læs mere Læs mindre