Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Palma er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Barcelona til Palma færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Mallorca side

Barcelona - Palma færgeselskaber

  • 8 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 20 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Barcelona Palma færge anmeldelser

 • "Fin overfart"

  God service, dejlig sejltur. Tjek på om der er det hører til værelserne, krus.

  'Tenacia' travelled on Tenacia

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Palma færge

Barcelona Palma færgeruten forbinder Spanien med Mallorca og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 8 gange Uge, Balearia 6 gange Uge, Grandi Navi Veloci 7 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 27 overfarter Uge på Barcelona Palma overfarten mellem Spanien og Mallorca og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.