Barcelona til Palma færge

Barcelona Palma færgeruten forbinder Spanien med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 30 minutter mens Trasmediterranea servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 19 overfarter Uge på Barcelona Palma ruten mellem Spanien og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Barcelona - Palma færgeselskaber

 • Balearia
  • 7 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Palma færge anmeldelser

 • "Fin overfart"

  God service, dejlig sejltur. Tjek på om der er det hører til værelserne, krus.

  'Eigil Vinther' rejste på Barcelona Palma ruten med Trasmediterranea på Tenacia

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  God båd med endnu bedre faciliteter og god mad!!

  'Denis' rejste på Barcelona Palma ruten med Balearia på Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilferie til Mallorca"

  Vi ankom til Barcelona kl. 13,00, Færgen skulle først afgå kl. 23.00. Med lidt besvær, og et par forespørgelser, fandt vi terminalen. Vi fik vores boardingcards og oplysning om, at port 3 først åbnede kl 18,00, men at vi kunne parkere bilen i port 4 ved at betale € 12. Meget fin service!! Så tog vi en taxa op til Sagrada Familia og tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen der. Det var fantastisk, at se båden blive "pakket" med enormt mange store lastbiler og så personbilerne ind imellem. Ombord sov vi i flystolene. Det var i starten en belastning pga. en familie, der absolut ikke havde styr på deres børn. De faldt dog omsider i søvn og det gjorde vi også. Da vi vågnede var vi ankommet til Palma og båden blev tømt utrolig hurtigt. det var meget effektivt. Så kunne ferien begynde.

  'Per Reimer' rejste på Barcelona Palma ruten med Trasmediterranea på Tenacia

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  'Anonym' rejste på Barcelona Palma ruten med Balearia på Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.