COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Almeria - Nador er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Marokko side

Almeria - Nador færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 6 hr
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 9 hr
  • Get price

Almeria til Nador færge

Almeria Nador færgeruten forbinder Spanien med Marokko og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 gange Uge, Naviera Armas 10 gange Uge & Balearia servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 13 overfarter Uge på Almeria Nador overfarten mellem Spanien og Marokko og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.


Nador Guide

Nador er en marokkansk by, der ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagunen. Det menes, at Nador blev grundlagt af den berbiske civilisation, og senere regeret af fønikerne, romerne og derefter araberne. Det er ikke sikkert, hvor byen har fået sit navn. Nogle mener, at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en lille bosættelse nær lagunen. Andre, mener dog, at det kan stamme fra det arabiske ord ”Nadar”, som betyder syn og giver mere mening, da Nador er et strategisk punkt for oberservation med Spanien. Uanset hvad, har byen været populær med de fleste af de marrokkanske konger, Kong Imar ibn Idriss II især og Kong Youssef ibn Tachfin.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.