Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Malaga havn

 • Med bil

  Malaga havn ligger tæt på byens center med hovedbanegården ca. 1 km væk.

 • Med tog

  Der er togservicer fra Malaga til Madrid og regionale toge til Fuengirola, via lufthavnen som ligger ca. 8 km fra havnen.

 • Adresse

  29016 Málaga

 • Malaga overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Malaga før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Malaga overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Malaga færgeservicer

Malaga Guide

Malaga Guide

Malaga er beliggende i den sydligste del af Spanien og er en populær feriedestination. Byen er fuld af charme og med sine rødder i både græsk, romersk og arabisk kultur, kan man her opleve en helt unik atmosfære, og med lidt (u)held; det spanske temperament. Allerede i de tidligere morgentimer nærmer temperaturen sig de 30 grader. I Malaga kan man selvfølgelig nyde stranden, men bortset fra det kan man også nyde byens gode mad og de mange golfbaner, eller vindsurfe i Middelhavets bølger. I Malagas labyrint af små gader finder man tapasbarer og bodegaer, hvor de serverer en lokal sød vin, og når dagen er omme kan man feste på barer og natklubber, hvis man er til den slags.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking