COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algeciras - Ceuta er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Algeciras til Ceuta færge alternativer

Algeciras - Ceuta færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 29 min
  • Get price
  • 13 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Algeciras Ceuta færge anmeldelser

 • "Algerciras til Ceuta med Trasmediterranea"

  God færgeservice. Båden ren, personalet venlige. Enorm dyr overfart i forhold til Dover/Calais. Vi kørte ind i Marokko via Ceuta. Giv dig god tid til grænseovergangen. Vil bruge igen.

  'Milenium Dos' travelled on Milenium Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart"

  Færgen var punktlig og personalet meget hjælpsomme. Alle faciliteter var rene.

  'Passio per Formentera' travelled on Passio per Formentera

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Vores tur med Trasmediterranea var hurtig og rolig. Pålæsning var effektiv, skibet og toiletter var rene og vi sejlede til tiden. En fra vores gruppe havde efterladt hendes hat, men vi fik den tilbage på returen!

  'Milenium Dos' travelled on Milenium Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Great trip"

  No problems at all, enjoyed the journey. Would use it again.

  'Avemar Dos' travelled on Avemar Dos

  Læs mere Læs mindre

Algeciras til Ceuta færge

Algeciras Ceuta færgeruten forbinder Spanien med Spanien og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 gange dag, Balearia 4 gange dag, FRS 8 gange dag, FRS 5 gange dag & Naviera Armas servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 27 overfarter dag på Algeciras Ceuta overfarten mellem Spanien og Spanien og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Algeciras Guide

Havnebyen Algeciras er beliggende ved Gibralta bugten i Spanien. Havnen spiller en vigtig rolle i byens økonomi, da det hovedpunktet for forbindelser mellem Spanien og Tanger, samt andre havne i Marokko og Kanariøerne. Byen er en stor fiskeindutri, og eksporterer også mange af sine lokalt producerede produkter, inklusiv korn og tobak. Byen er temmelig populær blandt turister, selv om den ikke ligefrem kan beskrives som en særlig smuk by. Men i modsætning til mange andre spanske turistmål, har Algeciras en grynet charme og byen har formået at bevare en reel havn atmosfære.

Byens havn er en af de største i Europa og også i verden i tre kategorier: omladning, fragt og beholder, og ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa ved Rio de la Miel, den sydligste floden på den iberiske halvø og det kontinentale Europa. Besøgende kan også, fra tid til anden, se hvaler og delfiner svømme tæt på havnen.


Ceuta Guide

Ceuta er en af to spanske enklaver i Nordafrika (den anden er Melilla). Ceuta havde flere herskere, før portugiserne tog kontrollen over byen i 1415. Siden 1580 har byen været under spansk administration, selv om den har status som en selvstændig by, på trods af at være beliggende på det afrikanske kontinent. Populære steder i byen inkluderer de Kongelige Vægge og Middelhavs Maritime Park. For besøgende, der godt kan lide vandsport, skal Ceutas kyst besøges. Her kan man sejle i kajak eller tage en organiseret tur på en båd, for at se skildpadder, hvaler og delfiner. Byens kyst er især populær blandt dykkere.

Der er færgeservicer fra Ceuta havn til det spanske fastland.