Algeciras til Ceuta færge

Algeciras Ceuta færgeruten forbinder Spanien med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 10 gange dag, Trasmediterranea 5 gange dag & FRS servicen er tilgængelig op til 8 gange dag.

Der er 23 overfarter dag på Algeciras Ceuta overfarten mellem Spanien og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Algeciras - Ceuta færgeselskaber

 • Balearia
  • 10 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 5 Afgange Dagligt 1 time 10 m
  • Få pris
 • FRS
  • 8 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Gennemsnitlige Algeciras Ceuta Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Algeciras Ceuta ruten er for en bil og 2 passagerer.

Algeciras Ceuta færge anmeldelser

 • "Great trip"

  No problems at all, enjoyed the journey. Would use it again.

  'Peter Nielsen ' rejste på Algeciras Ceuta ruten med Balearia på Avemar Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Algerciras til Ceuta med Trasmediterranea"

  God færgeservice. Båden ren, personalet venlige. Enorm dyr overfart i forhold til Dover/Calais. Vi kørte ind i Marokko via Ceuta. Giv dig god tid til grænseovergangen. Vil bruge igen.

  'Matthew' rejste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Milenium Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart"

  Færgen var punktlig og personalet meget hjælpsomme. Alle faciliteter var rene.

  'Anonym' rejste på Algeciras Ceuta ruten med Balearia på Passio per Formentera

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Vores seneste tur med Trasmediterranea var hurtig og smidig. Boarding var effektiv, skibet og badeværelser var rene og afgangene punktlige. En fra vores gruppe efterlod deres hat, men de havde den i hittegods og hun fik den tilbage på vores hjemrejse.

  'Thomas' rejste på Algeciras Ceuta ruten med Trasmediterranea på Milenium Dos

  Læs mere Læs mindre

Algeciras Guide

Havnebyen Algeciras er beliggende ved Gibralta bugten i Spanien. Havnen spiller en vigtig rolle i byens økonomi, da det hovedpunktet for forbindelser mellem Spanien og Tanger, samt andre havne i Marokko og Kanariøerne. Byen er en stor fiskeindutri, og eksporterer også mange af sine lokalt producerede produkter, inklusiv korn og tobak. Byen er temmelig populær blandt turister, selv om den ikke ligefrem kan beskrives som en særlig smuk by. Men i modsætning til mange andre spanske turistmål, har Algeciras en grynet charme og byen har formået at bevare en reel havn atmosfære.

Byens havn er en af de største i Europa og også i verden i tre kategorier: omladning, fragt og beholder, og ligger omkring 20 km nordøst af Tarifa ved Rio de la Miel, den sydligste floden på den iberiske halvø og det kontinentale Europa. Besøgende kan også, fra tid til anden, se hvaler og delfiner svømme tæt på havnen.

Ceuta Guide

Ceuta er en af to spanske enklaver i Nordafrika (den anden er Melilla). Ceuta havde flere herskere, før portugiserne tog kontrollen over byen i 1415. Siden 1580 har byen været under spansk administration, selv om den har status som en selvstændig by, på trods af at være beliggende på det afrikanske kontinent. Populære steder i byen inkluderer de Kongelige Vægge og Middelhavs Maritime Park. For besøgende, der godt kan lide vandsport, skal Ceutas kyst besøges. Her kan man sejle i kajak eller tage en organiseret tur på en båd, for at se skildpadder, hvaler og delfiner. Byens kyst er især populær blandt dykkere.

Der er færgeservicer fra Ceuta havn til det spanske fastland.