Puerto del Rosario til Las Palmas færge

Puerto del Rosario Las Palmas færgeruten forbinder Fuerteventura med Gran Canaria. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Puerto del Rosario Las Palmas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Puerto del Rosario - Las Palmas færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 5 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Puerto del Rosario Las Palmas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Puerto del Rosario Las Palmas ruten er for en bil og 1 passager.

Puerto del Rosario Guide

Den spanske by Puerto del Rosario ligger på østkysten af øen Fuerteventura i Las Palmas provins på De Kanariske Øer. Byen blev engang kaldt Puerto de Cabras (Gede havn), og udviklede sig til en stor havn efter at være øens hovedstad under det 19. århundrede. Byens nuværende navn blev ændret i 1956 efter kirken, som er beliggende i byens centrum, som er dedikeret til skytshelgen Virgin del Rosario.

Byens infrakstruktur er mere rettet mod industri og handel istedet for turisme, som ikke er veletableret. Den ældste del af byen, omkring havnen, er hvor man finder smalle stræder foret med gamle kanariske huse. En attraktion, der er værd at besøge, er hjemstedet for dne tidligere landflygtige digter Miguel de Unamuno, som nu er et museum.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.

Las Palmas Guide

Den spanske by Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øen Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger på den nordøstlige del af øen, og blev grundlagt i 1478. Den har en vigtig kulturel og historisk arv, som er centreret i bydelen Vegueta som er den ældste del af byen. Byen er også hjemsted til en af de vigtigste havne, Puerto de la Luz, i Europa. Der er mange ting at se og lave i byen, og en kort afstand fra centrum vil besøgende finde dejlige strande og krystalklart vand.
Der er færgerforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.