Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Morro Jable havn

  • Morro Jable overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Morro Jable før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Morro Jable overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Morro Jable færgeservicer

Morro Jable Guide

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by beliggende i den sydligste del af øen Fuerteventura, i kommunen Pájara, på De Kanariske Øer. Morro Jable var engang en lille fiskeby med kun 200 indbyggere, men er nu vokset til et af de største ferieområder for turister på øen (med omkring 8.000 indbyggere). Det var i begyndelsen af 80’erne at turisme først kom hertil efter opførelsen af den første Robinson klub. På dette tidspunkt kunne man kun komme til byen via et sand spor, og det var ikke før 1982, da den nye hovedvej var færdig, at ting virkelig begyndte at ske. På trods af turismen, er den gamle landsby stadig intakt, og der er en malerisk havn i den vestlige del af byen, som bliver brugt af lokale fiskere og sejlere.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking