Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Corralejo havn

  • Med bil

    Corralejo ligger i norden af øen Fuerteventura.

  • Adresse

    Muelle de Corralejo, 35660 La Oliva

  • Corralejo overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Corralejo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Corralejo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Corralejo færgeservicer

Corralejo Guide

Corralejo Guide

Corralejo er beliggende på Fuerteventuras nordspids og har en ægte spansk atmosfære. Byen er et gammelt fiskerleje, som i dag er blevet forvandlet til en populær ferieby. Fiskerlivet ses stadigvæk i de tidlige morgentimer hvor de lokale fiskerbåde kommer ind med nattens fangst, som serveres veltilberedt på de små restauranter om aftenen. Selvom Corralejo har udviklet sig til en af øens største turistdestinationer, er det lykkedes at bevare charmen i den lille by. I den gamle bydel findes mange spændende små butikker og nogle af de bedste restauranter. Her kan man slentre rundt i brostensgader og i trange gyder, sætte sig ned på musiktorvet Plaza Felix Estevez og lytte til levende musik. Fra havnen langs med hele Corralejos bugt ligger strandpromenaden som er fyldt med barer og restauranter.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking