COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Palma til Barcelona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Mallorca til Spanien side

Palma - Barcelona færgeselskaber

  • 10 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Palma Barcelona færge anmeldelser

 • "Færge fra Palma til Barcelona"

  Færgen var OK. Det er værd at booke et første klasse sæde, de er meget komfortable. Restaurant servicen om bord er ikke genial, og restauranten er lukket for en betydelig del af rejsen.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "Svært at finde"

  Selve rejsen var fin, godt organiseret, venligt personale, ingen klager. Det er en lang tur, men jeg tog færgen ud af nysgerrighed. Hvis der er en næste gang, vil jeg flyve. Jeg kunne ikke finde nogen oplysninger om placeringen af havnen i Palma. Jeg kan ikke huske, hvor mange mennesker, jeg spurgte om vej, hvorfra bussen gik og hvor jeg skulle gå hen derfra. Det ville være rart, hvis I kunne give disse oplysninger på bekræftelsen. Jeg vil ikke sige ja eller nej med hensyn til at anbefale dette skib til en ven, men jeres side vil ikke lade mig sende formularen uden at gøre dette.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "Palma til Barcelona"

  Faciliteterne om bord er lidt begrænset. Hvis det ikke er højsæson, så book ikke et første klasse sæde, da der er masser frie, og man behøver ikke betale for dem. Priser på kaffe, drikkevarer osv. er meget dyre, men kantinen er god værdi; €13 for en retters frokost, og det smagte godt. De annoncerede tider er optimistiske. Tilføj en time til aflæsning – fragt kommer af før passagerer. Dette er ganske irriterende, hvis man har planlagt noget efter de officielle tider. Hvis du ønsker at bruge internettet om bord, køb kuponer fra receptionen.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur, dejligt skib!"

  Vi ønskede ikke at flyve, så tog toget til Barcelona for et par dage, og derefter færgen til Palma, som gående passagerer. Priserne var gode, kabinen var fin med en lille bruser og toilet. Faciliteter om bord var fine og de havde endda et disko med bar på øverste dæk, hvis man har lyst til at feste hele natten! En god start på en fantastisk ferie.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Palma til Barcelona færge

Palma Barcelona færgeruten forbinder Mallorca med Spanien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 10 gange Uge, Balearia 6 gange Uge, Grandi Navi Veloci 7 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 29 overfarter Uge på Palma Barcelona overfarten mellem Mallorca og Spanien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sydlige kyst af den spanske ø Mallorca og er hovedstaden af De Baleariske Øer. Byen ligger på Palma-bugten og er omgivet af bjergkæden Serra de Tramuntana i nord og vest, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbage til romertiden, hvor beliggenheden af den nuværende by var en etableret romersk lejr. Igennem historien har byen været under styret af det byzantinske imperium, mauerne, og Jaume el Conqueridor.

Byen er i dag meget populær hos turister, og byder på seværdigheder som La Seu, byens smukke katedral. Den blev bygget på grunden af en tidligere moske, med bygningens begyndelse i 1229 og endelige afslutning i 1601.

I byen findes også Parc de la Mer (parken ved havet), der overser katedralen, og er hvor besøgende kan slappe af under en stor gul og blå overdækning, der giver læ til en række bænke.

Palma havn ligger på den sydvestlige side af byen og giver et fremragende udsyn over byens katedral. Den travle havn har gode forbindelser til større veje, der fører ud af byen. Der er færgeforbindelser fra havnen til blandt andre Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).