Barcelona til Formentera færge

Barcelona Formentera færgeruten forbinder Spanien med Formentera. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer 29 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Formentera færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona - Formentera færgeselskaber

  • Balearia
    • 6 Afgange Ugentlig 11 t 29 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Formentera Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Formentera ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Formentera Guide

Den spanske ø Formentera er en af De Baleariske Øer og ligger omkring 6 km syd fra Ibiza. Øen er det kendt som det sidste Middelhavs paradis, fordi den har kunne leverer en god blanding af miljøbeskyttelse sammen med turisme. Øen er forholdsvis utilgængelig, da den eneste måde at komme hertil er med båd fra Ibiza, så hvis man er efter fred og ro, er øen perfekt. Besøgende kan nyde cykling og svømning fra en af øens strande.
Sejltiden fra Ibiza til Formentera er ca. 30 minutter.