COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Almeria - Melilla er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Almeria - Melilla færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Almeria Melilla færge anmeldelser

 • "God tur"

  Vi rejste fra Almeria til Melilla. Vi reserverede en 2 sengs kabine. Kabinen var rimelig, dog en smule dateret, men ok plads. Færgen var temmelig gammel, men alle ombord var hjælpsomme. Mad udvalget var godt med rimelig priser. Alt i alt en god oplevelse.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart"

  Dejligt skib, service ombord var god – bortset fra et problem, tv havde ikke programmer tilpasset til børn, og de var ikke af særlig god kvalitet (tverne).

  'Juan J Sister' travelled on Juan J Sister

  Læs mere Læs mindre
 • "Almeria - Melilla overfart"

  Overfarten har været fantastisk! Kahytten var så stor og behagelig; det lignede et hotel, hvilket var en overraskelse, fordi vores overfart til Nador var så meget værre. Jeg vil virkelig anbefale at tage færgen til Melilla.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Almeria til Melilla færge

Almeria Melilla færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer mens Balearia servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 30 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Almeria Melilla ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.


Melilla Guide

Den spanske administreret by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grænse med Marokko og er adskilt fra den spanske provins Grenada og Almeria af Alboranhavet. Den marokkanske bosættelse Beni Ansar, som ligger i syd, er også tæt på byen, og den nærmeste marokkanske by er Nador. Ligesom byen Ceuta, plejede Melilla at være en firhavn før Spanien tiltrådte Den Europæiske Union og i 2011 var befolkingen på knap 80.000.

Der er daglige færgeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spanien.