Almeria til Melilla færge

Almeria Melilla færgeruten forbinder Spanien med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer mens Trasmediterranea servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 30 m.

Der er 9 overfarter Uge på Almeria Melilla ruten mellem Spanien og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Almeria - Melilla færgeselskaber

  • Balearia
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Almeria Melilla Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Almeria Melilla ruten er for en bil og 2 passagerer.

Almeria Guide

Almeria er en by i Andalusien, Spanien, som er beliggende i den sydlige del af landet ved Middelhavet, og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens seværdigheder inkluderer Alcazaba, som er en middelalders fæstning, der blev indledt i det 10. århundrede, og ødelagt i 1522 efter et jordskælv. Der er også en katedral, som har et fæstning-lignende udseende, på grund af dets tårne, merlons og stier.

Almeria havn har færgeforbindelser til Melilla, Algeriet og Marokko, og krydstogter til Middelhavet. Der er også en marina med bådpladser til lystbåde.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melilla ligger på det nordlige Afrikas vestkyst, og deler grænse med Marokko og er adskilt fra den spanske provins Grenada og Almeria af Alboranhavet. Den marokkanske bosættelse Beni Ansar, som ligger i syd, er også tæt på byen, og den nærmeste marokkanske by er Nador. Ligesom byen Ceuta, plejede Melilla at være en firhavn før Spanien tiltrådte Den Europæiske Union og i 2011 var befolkingen på knap 80.000.

Der er daglige færgeforbindelser fra Melilla til Almeria og Malaga i Spanien.