Denia til Palma færge

Denia Palma færgeruten forbinder Spanien med Mallorca. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Denia Palma færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Denia - Palma færgeselskaber

  • Balearia
    • 9 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Denia Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Denia Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spanien, som ligger på Costa Blanca halvvejs mellem Alicante og Valencia, og tæt på feriebyen Xabia. Byen er overset af et slot fra det 11. og 12. århundrede, hvorfra besøgende har udsigt over hele byen og det omkringliggende område. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden af Middelhavet, overfor Balearerne.

Denias strande er meget brede, og fantastisk for vandsport. Strandene er generelt tildelt det europæiske blå flag for deres vandkvalitet og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrande Les Marines og syd for Denia ligger det klippefyldte område i Les Rotes med sine spektakulære bugter og klare vand.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til De Baleariske Øer.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu katedral.

Byen er karakteriseret af sine smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Palmas mure blev konstrueret på grunden af den tidligere middelaldermur, og den har mange gallerier, der kan findes langs toppen. Murerne omfatter en gangbro der er populær blandt de lokale, samt besøgende, da der er smukke udsigter over katedralen og den gamle by.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.