Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ibiza

Ibiza er den tredje største og mest vestlige af de Baleariske øer, som ligger ud for Spaniens østkyst. Ibiza er en meget populær destination, som egentlig ikke behøver nogen introduktion.

Man kan komme til Ibiza med færge fra det spanske fastland eller fra en af de omkringliggende øer. Der er færger fra Barcelona (nord af Ibiza) og Valencia og Denia (fra vest). De fleste færger sejler til Ibiza havn i syd, men man kan også sejle til San Antonio havn i nordvest (servicer er mindre regelmæssige). Overfarter tager generelt mellem fire og ni timer afhængig af ruten. Service leveres året rundt af Balearia og Acciona Trasmediterranea med øget hyppighed i højsæsonen. Ø-færger fra Formentera og Palma Mallorca er også populære. Den korte tur fra Formentera tager bare 30 minutter, mens overfarten fra Mallorca tager omkring tre timer.

Bortset fra det dejlige klima, er Ibiza nok bedst kendt for sit livlige natteliv, og er hjem til nogle af verdens mest berømte natklubber, inklusiv Pacha og Amnesia. På trods af sin blomstrende fest scene, har Ibiza et charmerende og børnevenligt miljø, så man kan sagtens rejse hertil med familien.

Den smukke ø er fyldt med maleriske landsbyer, fantastiske strande og spektakulær mad. En gang om året, er Ibiza vært for Saboreando Octubre (”smag af oktober”) for at øge bevidstheden om lokale råvarer. Hvis man ikke er i byen til madfestivalen, er der stadig masser at fejre i Ibizas restauranter; Ibiza er mest kendt for sine fiskeretter.

Alt i alt, er Ibiza en godt forbundet ø, som er en vidunderlig destination i sig selv eller et godt sted at stoppe et par dage hvis man er i Spanien eller besøger de Baleariske Øer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ibiza anmeldelser

 • "Fantastisk"

  God båd med endnu bedre faciliteter og god mad!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ibiza