COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ibiza

Ibiza er den tredje største og mest vestlige af de Baleariske øer, som ligger ud for Spaniens østkyst. Ibiza er en meget populær destination, som egentlig ikke behøver nogen introduktion.

Man kan komme til Ibiza med færge fra det spanske fastland eller fra en af de omkringliggende øer. Der er færger fra Barcelona (nord af Ibiza) og Valencia og Denia (fra vest). De fleste færger sejler til Ibiza havn i syd, men man kan også sejle til San Antonio havn i nordvest (servicer er mindre regelmæssige). Overfarter tager generelt mellem fire og ni timer afhængig af ruten. Service leveres året rundt af Balearia og Acciona Trasmediterranea med øget hyppighed i højsæsonen. Ø-færger fra Formentera og Palma Mallorca er også populære. Den korte tur fra Formentera tager bare 30 minutter, mens overfarten fra Mallorca tager omkring tre timer.

Bortset fra det dejlige klima, er Ibiza nok bedst kendt for sit livlige natteliv, og er hjem til nogle af verdens mest berømte natklubber, inklusiv Pacha og Amnesia. På trods af sin blomstrende fest scene, har Ibiza et charmerende og børnevenligt miljø, så man kan sagtens rejse hertil med familien.

Den smukke ø er fyldt med maleriske landsbyer, fantastiske strande og spektakulær mad. En gang om året, er Ibiza vært for Saboreando Octubre (”smag af oktober”) for at øge bevidstheden om lokale råvarer. Hvis man ikke er i byen til madfestivalen, er der stadig masser at fejre i Ibizas restauranter; Ibiza er mest kendt for sine fiskeretter.

Alt i alt, er Ibiza en godt forbundet ø, som er en vidunderlig destination i sig selv eller et godt sted at stoppe et par dage hvis man er i Spanien eller besøger de Baleariske Øer.

Populære Færgeselskaber

  • 22 Afgange Dagligt 28 m
  • Få pris
  • 13 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 12 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 9 Afgange Ugentlig 55 m
  • Få pris

Ibiza anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ibiza