Arrecife til Huelva færge

Arrecife Huelva færgeruten forbinder Lanzarote med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, FRS VI. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 27 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Arrecife Huelva færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Arrecife - Huelva færgeselskaber

  • FRS VI
    • 1 Afgang Ugentlig 27 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Arrecife Huelva Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Arrecife Huelva ruten er for en bil og 1 passager.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske ø, Lanzarote, som er del af Kanariøerne. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten af øen, og har færgeforbindelser til de andre Kanariske Øer, og til andre destinationer i Europa og Afrika.

Populære attraktioner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er en saltvand lagune, som ligger i byens centrum og er omgivet af fisker hytter.

Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige del af Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten af lys) på bredden af Atlanterhavet og har derfor mange strande, som besøgende kan nyde sammen med en række små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strækker sig så langt som til nationalparken Donana, som er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen i Condado delen af byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blevet erklæret af international interesse.
Byens havn har to sektioner. Den indre havn, som ligger i byens centrum, blev bygget i 1970erne, og den ydre havn, der er, hvor de fleste skibe lægger til.