COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Arrecife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til Lanzarote side

Santa Cruz de Tenerife - Arrecife færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 20 hr 30 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 11 hr
    • Get price

Santa Cruz de Tenerife til Arrecife færge

Santa Cruz de Tenerife Arrecife færgeruten forbinder Tenerife med Lanzarote og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 11 timer.

Der er 29 overfarter Uge på Santa Cruz de Tenerife Arrecife ruten mellem Tenerife og Lanzarote. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.


Arrecife Guide

Den spanske by og havn Arrecife ligger på øen Lanzarote, som er en del af De Kanariske Øer. Byen ligger på øens østkyst og fuld af historie og kultur.

Byen kan spores tilbage til det 15. århundrede, hvor den startede som en lille fiskerby. I løbet af de næste 300 år eller deromkring, voksede byen og blev øens hovedstad i 1852. I dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destination for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, der har dejligt gyldent sand og varmt, roligt vand. Der er også en dejlig promenade, som løber fra Playa del Reducto til byens anden strand, Playa del Cable, der ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er der færgeforbindelser til de andre havne i De Kanariske Øer, samt til andre destinationer i Europa og Afrika.