COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ciutadella - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ciutadella til Barcelona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Menorca til Spanien side

Om bord på færgerne

Ciutadella - Barcelona færgeselskaber

  • 16 Sailings Weekly 4 hr
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 5 hr 55 min
  • Get price

Ciutadella Barcelona færge anmeldelser

 • "Catering"

  Selv om jeg nød turen på færgen, ville det have været bedre, hvis baren var forblevet åben i længere tid. Der er et godt udvalg af mad i cafeteriet. En meget behagelig måde at rejse på og håber at kunne gøre det igen.

  'Jaume II' travelled on Jaume II

  Læs mere Læs mindre
 • "Ciutadella til Barcelona"

  Færgerejse er aldrig rart med en meget søsyg mand, en meget forskrækket datter og to unge børn. Dog kunne personalet på dette skib ikke have været mere hjælpsomme, beroligende og venlige. De fik os alle sammen til at føle os sikker og gav os gode råd. Tak til personalet – de var skønne – ja, vi gav dem en advarsel om vores overnævnte problemer! Vi kan ikke kommentarer catering, da vi ikke brugte den.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre

Ciutadella til Barcelona færge

Ciutadella Barcelona færgeruten forbinder Menorca med Spanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 16 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Grandi Navi Veloci servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 55 minutter.

Der er 19 overfarter Uge på Ciutadella Barcelona ruten mellem Menorca og Spanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i vestlige del af Menorca på De Baleariske Øer i Spanien. Det er den gamle hovedstad på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fyldt med paladser, kirker og fæstninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palads for den arabiske guvernør og senere tjente som et kongeligt palads. Der er mange strande og smukke små bugter en kort afstand fra byen.

Selv om det ikke længere er øens hovedstad, har Ciutadella bevaret sin religiøse betydning på øen. Festivalen af Saint John, dens skytshelgen, falder hvert år den 23. og 24 juni. Desuden ligger Menorca Katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet af en ældre moske.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).