Ciutadella
Barcelona
Færger til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ciutadella til Barcelona færge

Ciutadella Barcelona færgeruten forbinder Menorca med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Balearia sejler op til 15 gange Uge, Grandi Navi Veloci 1 gange Uge & Trasmed GLE servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Ciutadella Barcelona overfarten mellem Menorca og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ciutadella til Barcelona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Menorca til Spanien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Ciutadella til Barcelona?

Færgeoverfarten fra Ciutadella til Barcelona tager ca. 5h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ciutadella og Barcelona?

Der er 3 populære færgeoperatører for Ciutadella til Barcelona. Disse er
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ciutadella til Barcelona?

Book færger fra Ciutadella til Barcelona via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Ciutadella til Barcelona?

Afstanden mellem Ciutadella og Barcelona er ca. 129 sømil.

Ciutadella Barcelona færge anmeldelser

 • "Hurtig og nem service"

  Det er værd at køre et par ekstra timer fra Barcelona, denne båd ankommer på 2,5 timer og er en behagelige måde at rejse på, i modsætning til Barcelona - Ibiza ruten.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og nem"

  Færge faciliteter er grundlæggende, men tilstrækkelige. Alt gik godt. Færgen afgik tidligt, der var ikke mange om bord. Mest lastbilchauffører, få familier. Kafeteriaet leverede varm mad, da vi afgik kl. 23. Kabinen ved grundlæggende, med bad/toilet, men behagelig og varm.

  'Jaume III' travelled on Jaume III

  Læs mere Læs mindre
 • "Menorca Færge."

  Vi rejste som en familie på fem med en fire årig og en ældre kvinde med vanskeligheder med at gå. Færgen sejlede til tiden og loading ombord var nem af begge. Da vi skulle af færgen i Alcudia i Mallorca var der meget forvirende skitlning og intet på Engelsk. I Menorca fik vi assistance pga. den ældre dame. I alt en god tur at rejse imellem de Baleric øerne.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre
 • "Ciutadella til Barcelona"

  Færgerejse er aldrig rart med en meget søsyg mand, en meget forskrækket datter og to unge børn. Dog kunne personalet på dette skib ikke have været mere hjælpsomme, beroligende og venlige. De fik os alle sammen til at føle os sikker og gav os gode råd. Tak til personalet – de var skønne – ja, vi gav dem en advarsel om vores overnævnte problemer! Vi kan ikke kommentarer catering, da vi ikke brugte den.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i vestlige del af Menorca på De Baleariske Øer i Spanien. Det er den gamle hovedstad på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fyldt med paladser, kirker og fæstninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palads for den arabiske guvernør og senere tjente som et kongeligt palads. Der er mange strande og smukke små bugter en kort afstand fra byen.

Selv om det ikke længere er øens hovedstad, har Ciutadella bevaret sin religiøse betydning på øen. Festivalen af Saint John, dens skytshelgen, falder hvert år den 23. og 24 juni. Desuden ligger Menorca Katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet af en ældre moske.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).


Ciutadella til Barcelona Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Balearia 10:00 19:00 9 timer Hver dag
Balearia 10:30 14:00 3 timer 30 minutter Tirsdag, Lør, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking