Las Palmas til Morro Jable færge

Las Palmas Morro Jable færgeruten forbinder Gran Canaria med Fuerteventura og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 29 overfarter Uge på Las Palmas Morro Jable ruten mellem Gran Canaria og Fuerteventura. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Las Palmas - Morro Jable færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 8 Afgange Ugentlig 2 t 50 m
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 3 Afgange Dagligt 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Las Palmas Morro Jable Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Las Palmas Morro Jable ruten er for en bil og 2 passagerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by, der ligger i den sydlige ende af den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. De ældre dele af byen er beliggende på hver sin side af et næs, omkring hvilken landsbyen oprindeligt blev bygget. Den delen af den gamle landsby, der er adskilt fra havnen af næsset løber op af en dal i bjergene. Morro Jable havn blev oprindeligt brugt af byens fiskerflåde. De nyere dele af byen er blevet bygget for at forbinde den oprindelige landsby til havneområdet med nye turistfaciliteter, som er bygget langs kysten øst for den gamle landsby.

Der er færgeforbindelser fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.