COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Las Palmas - Morro Jable er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Gran Canaria til Fuerteventura side

Las Palmas - Morro Jable færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Las Palmas Morro Jable færge anmeldelser

 • "Endags tur fra Gran Canaria til Fuentventure"

  Svært at finde skibet på Gran Canaria, mangler virkelig en god skiltning her. Skibet er fantastisk godt indrettet, vi nød turen. Personalet lige fra dem ved bilerne, som restauranten, kort sagt alt personale venlige og imødekommende. På Fuentventure var det nemt at finde ned til skibet. Afgang til tiden, hurtig afvikling ved landing fra begge destinationer. Kan anbefales

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "LasPalmas-Morrojable med skib."

  I december/januar tog vi på ferie til Morrojable Fuerteventura. Dels for at spare (temmelig mange penge) tog vi via Las Palmas. Det krævede så en sejlads mellem LasPalmas og Morrojable, og dette fortrød vi ikke. Godt skib, god betjening og en dejlig måde at "lande" på. Til december tager vi på samme tur og glæder os allerede.

  'Bonanza Express' travelled on Bonanza Express

  Læs mere Læs mindre

Las Palmas til Morro Jable færge

Las Palmas Morro Jable færgeruten forbinder Gran Canaria med Fuerteventura og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Naviera Armas sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Fred Olsen Express servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 2 timer.

Der er 37 overfarter Uge på Las Palmas Morro Jable ruten mellem Gran Canaria og Fuerteventura. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Las Palmas Guide

Las Palmas, officielt navngivet Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske ø Gran Canaria på De Kanariske Øer. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kyst, i den nordøstlige del af Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og vintre, der ikke er for kolde, gør det til en populær destination for turister.

Byen blev grundlagt i 1478 af Juan Rejon og har mange ting at se og lave, inklusiv et udvalg af teater, biograf, opera, koncerter, museer og gallerier. To af de mest populære kulturelle arrangementer i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De vigtigste historiske bygninger i byen ligger i Vegueta delen af byen, hvor nogle af bygningerne har stået i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedralen.

Las Palmas er hovedhavnen på øen, og har færgeforbindelser til flere øer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sydlige Spanien (Huelva og Cadiz).


Morro Jable Guide

Morro Jable er en by, der ligger i den sydlige ende af den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. De ældre dele af byen er beliggende på hver sin side af et næs, omkring hvilken landsbyen oprindeligt blev bygget. Den delen af den gamle landsby, der er adskilt fra havnen af næsset løber op af en dal i bjergene. Morro Jable havn blev oprindeligt brugt af byens fiskerflåde. De nyere dele af byen er blevet bygget for at forbinde den oprindelige landsby til havneområdet med nye turistfaciliteter, som er bygget langs kysten øst for den gamle landsby.

Der er færgeforbindelser fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.