COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cadiz til Santa Cruz de Tenerife færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Tenerife side

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 44 hr 30 min
  • Get price

Cadiz Santa Cruz de Tenerife færge anmeldelser

 • "Vores tur fra Cadiz til Santa Cruz"

  Jeg syntes at færgen var meget uorganiseret, især ved spisetid, borderne blev efterladt med bakker fulde af beskidte tallerkner, og nogle endda på sæderne, så folk ikke kunne sidde ned og spise. Begge aftner spiste vi efter kl. 22, da der var så travlt. Der var ingen kontrol over børn om bord, de fik lov til at løbe rundt og skrige og råbe. Man kunne ikke komme væk fra dem. Vi gik ind i en bar for at nyde en rolig drink, men det var umuligt med støjen fra børnene. De styrede færgen og forældrene gjorde intet for at stoppe dem. Vi sad på dækket det meste af dagen, hvilket var meget behageligt. Vi kiggede på mens folk tog deres hunde på en gåtur og legede med dem. Hundene opførte sig bedre end børnene om bord. Personalet var meget behagelige og hjælpsomme, og gjorde det bedste de kunne. Maden var god og der var et godt udvalg af det. Vi tog til fastlandet for at hente en bil og tage den med til Tenerife, hvilket er grunden til at vi tog færgen. Det er ikke en tur vi ville tage igen, medmindre nødvendigt.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Læs mere Læs mindre
 • "God mad"

  Elskede maden. Meget dårlig rengøring af toiletterne (bør rengøres mindst 4 gange om dagen).

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke rart for en hund"

  Alt var ok. Maden var ok. Hunde blev placeret i et meget støjende sted i deres bokse, hvor lyset konstant var tændt. Som hundeejer, kan jeg ikke anbefale færgen.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt, men kedelig..."

  Vi tog overfarten Cadiz – Tenerife, skibet var fejlfrit, god mad, toiletterne altid rene og venlig besætning. Det eneste ømme punkt, DER ER INGENTING AT LAVE…. Skibet havde kun en lille bar (indvendig) og en butik, hvor de solgte skumfiduser! På Civitavecchia – Barcelona ruten, var der mange attraktioner, modsat denne rute. 49 timer for lang tid til bare at ”slappe af” :)

  'Murillo' travelled on Murillo

  Læs mere Læs mindre

Cadiz til Santa Cruz de Tenerife færge

Cadiz Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Spanien med Tenerife. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 44 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cadiz Santa Cruz de Tenerife færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz er beliggende i den sydvestlige del af Spanien, er hovedstaden i Cadiz provinsen og har været hjemsted for den spanske flåde siden det 18. århundrede. Der er mange ting for besøgende at se og lave i Cadiz. Et af byens kendetegn er dens domkirke, som ligger på stedet af en ældre katedral, der blev afsluttet i det 3. århundrede, og nedbrændte i 1596. Katedralen blev begyndt i 1776 og tog 116 år at fuldføre. Byen er også kendt dens antikke kvarterer, inklusiv El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har færgeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.


Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.