Morro Jable til Santa Cruz de Tenerife færge

Morro Jable Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Fuerteventura med Tenerife. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Morro Jable Santa Cruz de Tenerife færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Morro Jable - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Morro Jable Santa Cruz de Tenerife Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Morro Jable Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passagerer.

Morro Jable Guide

Landsbyen Morro Jable er beliggende på den sydlige del af øen Fuerteventura, som er en af de Kanariske Øer. Morro Jables havn, som er del af byens turist attraktioner, var oprindeligt hjem for landsbyen fiskerflåde, og er det fortsat i dag, men har nu også færgeforbindelser til Gran Canaria.

Der er færger fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.