COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Melilla - Malaga er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Melilla - Malaga færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Melilla Malaga færge anmeldelser

 • "Bedste skib jeg har været på og bedste service og faciliteter"

  Bedste skib

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Melilla til Malaga færge

Melilla Malaga færgeruten forbinder Spanien med Spanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 gange Uge, Balearia 6 gange Uge & Naviera Armas servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Melilla Malaga overfarten mellem Spanien og Spanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Melilla Guide

Den spanske administreret by Melille ligger på den nordvestlige afrikanske kyst og deler grænse med Marokko. Byen ligger på tværs af havet fra de spanske provinser Granada og Almeria, ved siden af Alboranhavet. Med et areal på omkring 12 km2, er det en af to permanent beboede spanske administrerede byer på det afrikanske kontinent, den anden er Ceuta. Den nærmeste by i Marokko til Melilla er Nador.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Maleria og Malaga på det spanske fastland.


Malaga Guide

Malaga ligger på den sydlige kyst af Spanien og er hoved feriebyen på Costa del Sol, i Andalusien. Den mest populære attraktion i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bugt, hvor bådture kan tages og her findes også rigtig mange restauranter. Den gamle bydel, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted at tage en gåtur eller slappe af i en af de mange cafeer og barer i området. Malaga har en række parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan findes. Nogle, der er værd at besøge er bl.a. Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.